Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Comoda TV si masute practice pentru livingul tau

02.06.2021
0

Livingul tau capata contur in zona de relaxare, cu o comoda Tv sau un wall unit complex. Comodele pot servi atat ca suport pentru monitor sau plasma, cat si pentru electronice pentru accesorii de gaming. In culori variate si din materiale care se pliaza oricarui stil decorativ, acestea se incadreaza atat ca piese in sufragerie, cat si intr-un dormitor amplu.

In functie de dimensiunea camerei, poti sa-ti personalizezi si zona de relaxare.

Stilul este dictat de modelul pieselor de mobila, de culoarea peretilor, de culoarea parchetului si de unitatea sau legatura dintre ele.

 

Care sunt cele mai apreciate tipuri de comode TV in functie de stilul ales:

 

1. Comoda TV clasica- o invitatie la stilul nemuritor

 

Daca mizezi pe stilul clasic, care pastreaza un aer atemporal si-n prezent, poti alege o comoda TV Retro. Cand zici clasic, trebuie sa ai in vedere aspectul texturat al lemnului. Mobilierul clasic este cel mai adesea asociat cu lemnul natur sau cel brun inchis. Camera de zi sau dormitorul, capata un aer mai friendly si prietenos cu o comoda Tv in nuante de nuc.

Masa TV are roluri multiple si poate fi asociata cu o biblioteca sau cu o canapea extensibila, de pe care sa urmaresti emisiunile. Este un model practic si economic, de dimensiuni reduse cu un design deschis astfel incat sa nu aglomereze incaperea. Ideala pentru dormitor, in combinatie cu noptiere asortate, intr-un living micut sau o camera de oaspeti.

In plus, materialul usor de pal cu aspect de lemn brun este alegerea cea mai inspirata. Mobilierul este mai usor si poate fi rearanjat ori de cate ori doresti.

 

 

2. Comode televizor moderne- accesoriile practice dintr-un living de efect

 

Pentru ca traim in case tot mai moderne, in care accentul se pune pe maximul de eficienta si minimul de efort, si mobilierul trebuie ales astfel.

Comodele sunt piesele care ne invita la ore prelungite de relaxare si timp alocat noua. Putem urmari showurile preferate, sa ne jucam pe consola sau sa vedem podcasturile favorite.

Cu o comoda Tv beneficiezi de un accesoriu 3 in 1:

  • -suport pentru plasma
  • -suport pentru consola si jocuri
  • -suport pentru accesorii decorative

 

Comoda Tv Homs Alma este conceputa intr-un stil modern, cu linii simple, si cu un format rezistent. Desigur, aceasta vine in intampinarea ta cu un plus de functionalitate, prin rafturile suspendate de un alb pur si finisajuk de lux. Aceste mici atribute, fac ca aceasta comoda alba sa fie usor de introdus in camera de zi pe un perete separat.

Materialul preferat este unul usor de amplasat si de ridicat, daca vrei sa reamenajezi. Tocmai de aceea, comoda este realizata din pal de 18 mm culoare alb, cu picioare inalte. Acestea permit curatarea pe sub mobila, creand un aer mai fresh in camera. Spre deosebire de mobila greoaie, care era facuta sa ocupe tot peretele, aceasta iti permite o curatenie totala in camera, fara sa muti mobilierul greu.

 

Comoda din pal alb este accesoriul perfect pentru o casa organizata si luminata, in care se pune accentul pe functionalitate. Blatul are un finisaj glossy, ce imprima si un aer glamour camerei.

Alatureaz-o unei canapea extensibila Lyon si lasa-te purtat de farmecul unui spatiu de lounge, perfect.

 

3. Comode TV tip wall-unit- ansambluri utile si elegante in open-space-uri

 

Mobilierul pentru living tip wall-unit incadreaza mai multe piese de mobila, intr-una singura. Ai biblioteca, rafturi, dulap, comoda, toate intr-un loc. Ce face speciala aceasta piesa de mobilier este desigur unitate si aspectul elegant. Nu mai e necesar sa cauti mobilierul in alte parti. Ai piese similare, care creeaza un tot unitar, dintr-o singura achizitie.

 

Sugestia designerului este ca atunci cand se comanda un wall unit, sa se foloseasca culori deschise. Nuantele de bej, lemn deschis la culoare, tip stejar, alb, gri deschis sunt cateva alegeri inspirate.

Recomandarea cea mai populara pentru un astfel de mobilier este mobila living cu spatii depozitare alb-nuc Loud Homs.

Acesta are dimensiuni generoase, de 2.40 m si ocupa un perete pentru a-ti organiza mai bine accesoriile dorite. Ai dulap, rafturi si comoda efectiva pentru consola sau televizor.

Culorile de bej si alb sunt ideale in camerele in care nu patrunde lumina naturala.

Modelul se pliaza atat pe camerele in stil contemporan, modern, cat si-n cele in care se face o trecere de la clasic la actual.

Nuantele de lemn natur sunt recomandate pentru a spori idea de confort, de spatiu boem si primitor.

 

Biblioteca este si ea foarte cuprinzatoare si dispune de 7 spatii de depozitare. Cu 2 usi si 5 rafturi, aceasta se va potrivi de minune langa comoda Loud. Comoda pentru televizor este compusa astfel: 3 usi batante, 2 rafturi, si etajera ce incheie ansamblul de mobila.

 

Acestea iti ofera loc suficient pentru aranjareadiferitelor elemente: carti, fotografii, premii, etc.

 

4. Comode TV de lux, pentru un cadru imperial si impozant

 

Un alt model must-have este desigur comoda TV cu aspect de lux. Aceasta poate fi in nuante de negru, cu aspect marmorat, simpla sau alba. Detaliile fac intotdeauna diferenta, de aceea manerele sau ornamentele cu auriu sau argintiu schimba pe loc fatada mobilei.

 

Acest set comoda TV si modul superior din gama Elegance reuseste sa se integreze la fix intr-un ambient modern. Raftul de perete este legat de dulapul suspendat si prelungeste designul acestui ansamblu intr-o maniera delicata si de efect.

Modelul este la limita dintre clasic si modern si te ajuta sa economsesti spatiu, fara sa fie nevoie de alte biblioteci sau ansambluri tv masive. Astfel, camera e mai bine optimizata si mai aerisita.

Combina-l cu un set canapele si fotolii, si o masa de cafea practica, pentru a obtine un decor elegant si practic. Dimensiunile acestui model de comoda Tv sunt spatioase, fiind dotata cu 3 compartimente de depozitare.

 

Dimensiuni comoda Tv: L 180, l 29.5 , h 45.5 cm

 

Dulapul pentru perete este de dimensiuni medii, potrivit pentru carti sau acte. Raftul de 150 cm iti ofera la randul lui un loc pentru portretele in familie, ori tablouri si sculpturi sau plante de interior.

 

Inspira-te si vezi mai multe despre cum sa gasesti comoda TV perfecta, si creeaza-ti un decor unic in orice camera doresti.

Decoreaza inspirat cu o comoda TV Homs si da un refresh decorului din camera de zi sau dormitor cu aceasta piesa multifunctionala.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.