Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa alegi comoda TV potrivita?

03.12.2019
4

Cum sa alegi comoda TV potrivita?

Televizorul este nelipsit din orice casa si o data cu dezvoltarea tehnologiei televizoarelor si designul comodelor Tv s-a modificat dramatic. Cand alegi o comoda tv trebuie sa iei in considerare atat aspectul estetic, cat si functionalitatea.

Iti prezint cateva idei si sfaturi simple care sa te ajute sa alegi comoda tv ideala pentru livingul tau:

  1. Marimea televizorului

Primul lucru pe care trebuie sa il cunosti inainte de a achizitiona o comoda tv este dimensiunea televizorului. Daca ai planuri sa schimbi tv-ul cu unul nou, este bine sa tii cont de dimensiunea dorita ca sa nu fii nevoit sa schimbi si comoda tv o data cu televizorul.

Daca nu montezi televizorul pe perete si il vei aseza pe comoda tv, ca regula generala, comoda tv trebuie sa aiba aceeasi dimensiune ca si tv-ul sau sa fie ceva mai mare.

O alta regula importanta este ca centrul ecranului  trebuie sa fie la nivelul ochilor, deci comoda nu ar trebui sa fie prea inalta. Este bine sa verifici si acest aspect inainte de a face o achizitie.

 

https://www.homs.ro/produs/comoda-tv-din-pal-parol-homs-100-x-40-x-29-cm-alb/

2. Aspect si stil de viata

Cand alegi o comoda Tv este important sa te asiguri ca se potriveste cu decorul camerei , indiferent ca e vorba de stilul clasic, modern, industrial sau boem, asigura-te ca piesa care ti-a atras atentia se integreaza cu succes in casa ta . Daca nu gasesti culoarea lemnului asortata cu mobila ta, poti opta pentru o comoda versatila in culori neutre: alb, negru sau crem.

Tine cont si de stilul tau de viata in alegerea comodei: daca ai copii, evita piesele cu usi sau rafturi de sticla ori ornamente contondente.

https://www.homs.ro/living/comode-televizor/

 

3. Utilitate- Spatii depozitare

Pentru selectarea unei comode  trebuie sa te gandesti si la partea functionala. Daca vrei sa tii departe de ochii musafirilor anumite lucruri, este bine sa alegi o comoda cu sertare si spatii inchise cu usi. In orice caz, comoda trebuie sa aiba cel putin un raft pentru echipamente media: DVD sau soundbar si ar fi indicat sa fie dotata si cu spatii deschise si rafturi suspendate pentru expunerea ramelor cu poze de familie si a obiectelor decorative care sa complementeze comoda tv si designul camerei.

https://www.homs.ro/produs/comoda-tv-din-pal-deko-homs-alb-150-x-30-x-35-cm-1-x-dulap-3-x-raft-incluse/

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

1 Comentariu

Nitu Elisabeta

25 Oct, 2020

comoda din prima imagine o aveti la vanzare ?Din ce materaial este ? dimensiuni ?

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.