Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

3 mese extensibile pentru o casa in stil clasic

23.03.2021
0

 

Casa spune povestea ta, iar locul in care stai cu cei dragi poate fi reconturat cu cele mai in voga mese extensibile Homs.

 

Cu o colectie vasta si modele pe toate gusturile, mesele iti completeaza pe loc spatiul de gatit sau de degustat preparatele delicioase. O masa nu este numai un accesoriu de aranjat platourile, este o invitatie la momente de apropiere, de relaxare sau poate fi un accesoriu multifunctional. Aranjata in decorul potrivit, aceasta se poate adapta nevoilor intregii familii. Serile de boardgmaes, aniversarile cu cei dragi sau chiar zilele in care vrei sa lucrezi de acasa, toate pot fi realizate la o masa extensibila. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti lasi inspiratia la joaca si sa scoti la iveala artistul din tine.

 

Ce trasaturi definesc o masa extensibila in stil clasic:

 

1. Lemnul sau palul in nuantele lemnului

 

Alege o masa din lemn sau pal cu aspect de lemnului

Un element de care trebuie sa tii cont in alegerea mobilierului clasic este materialul. Lemnul este cu siguranta esential, in crearea acelei atmosfere boeme. Mobila din lemn aduce cu sine eleganta si contribuie la intregirea unui cadru cozy si primitor.

Daca nu preferi lemnul sculptat, poti alege oricand o masa din pal, cu aspect de lemn. Aceasta are finisaje asemanatoare texturii lemnoase si vine intr-o varietate mai mare de culori.

 

Recomandarea designerului:

 

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs nuc/bej 170 x 80 cm picioare lemn

Setul este destinat pentru bucatarie, living sau zona speciala de dining. Este un ansamblu practic si atragator, care se potriveste atat in casele contemporane, cat si in cele clasice. Masa in culori calde inspirate de frumusetea nucului este completata cu picioare din lemn. Acestea, spre deosebire de cele de metal, nu ruginesc si se mentin mai bine ani in sir.

In acest ansamblu, poti intregi atmosfera cozy si primitoare, cu 6 scaune comode, tapitate cu material textil, usor plusat. Si scaunele vin in acorduri neutre bej, fiind foarte comode si rezistente, datorita cadrului stabil, cu picioare din lemn.

 

2. Mese extensibile cu detalii sculptate

 

Stilul clasic iese in evidenta cu atentia la detalii. O masa cu blat sculptat sau picioare cu traforaje poate redefini frumusetea din bucatarie sau camera de zi. Modelele sculptate epateaza cu minutiozitatea artizanilor. Un design atragator este unul care nu se devalorizeaza. Mesele raman piesele de rezistenta din orice camera de socializare, iar cu un design atemporal, pot fi o parte amintirile intregii familii.

Pentru a dinamiza casa, opteaza si pentru accente de alb. Mobila alba sau insertiile de pal sau lemn alb pastreaza influentele retro.

Totodata albul aduce luminozitate si creeaza un ambient placut si un cadru curat.

 

 

Pro Tip: Pentru a crea senzatia de mai mult spatiu intr-o camera joasa, introdu in ansamblu o masa cu alb si pastreaza tavanul alb si peretii cat mai simpli.

Pune doar un tapet pe un perete, fara sa ii incarci si pe ceilalti. Vei crea senzatia de amplitudine si camera va parea mai inalta si mai spatioasa.

 

Recomandarea designerului:

Masa extensibila Dining Homs Valentina 170 x 80 cm

Masa extensibila de culoare alba cu maro este accesoriul pe care-l poti amplasa cu usrinta atat in bucatarie, cat si intr-un open space. Prevazuta cu ornament ce lasa la vedere textura lemnoasa, masa atrage privirile tuturor care vin sa ia cina sau sa ti se alature la masa.

Aceasta piesa face o trecere delicat intre un design modern si unul clasic, adaptabil oricarei case rafinate. Este destinata zonei de dining din living si poate fi completata cu scaune din lemn, tapitate, in orice nuanta iti doresti.

Are un sistem de extensie ce se foloseste cu usurinta, fiind un element de decor multifunctional. Picioarele de lemn ii asigura o anduranta sporita, chiar si intr-o bucatarie sau un spatiu cu umezeala. Lemnul tratat este rezistent contra factorilor de uzura, celor corozivi, dar si contra apei sau a aburilor de la mancare.

 

3. Mese extensibila maro pentru o camera clasica, atemporala

 

O culoare potrivita unei bucatarii sau sufragerii clasice, este desigur maroul. Poti alege pentru nuante de brun inchis, sau finisaj de nuc lacuit pentru a accentua senzatia de cadru boem si relaxant.

 

Pentru ca pe vremuri, lemnul era doar lacuit sau dat cu bait, s-a pastrat nuante de brun pentru camerele in stil clasic traditional.

 

Pro tip: De evitat in camerele clasice: metalul. Foloseste fie lemn simplu, lacuit, fie pal cu aspect de lemn simplu. Metalul este mai mult un atribut al stilului industrial sau modern.

 

Recomandarea designerului:

Set masa extensibila cu 6 scaune tapitate Homs cristal nuc-mustar 170 x 80 cm

 

Acest set de masa extensibila cu 6 scaune tapitate cu material textil este un ansamblu chic pentru sufragerii sau sali de dining. El poate fi folosit atat acasa, cat si intr-un restaurant sau pe o terasa acoperita in curte.

Este un set clasic, cu linii simple, cu o masa cu blat dreptunghiular, usor de asortat cu alte piese de mobila. Nuanta de nuc este una calda, in ton cu scaunele cu nuanta de galben mustar.

Masa are blatul din pal cu finisaj glossy, similar lemnului lacuit. Ce aduce in plus este mecanismul de extensie, ascuns sub blat, extrem de usor de folosit. Astfel, economisesti timp cand ai nevoie, iar seara cand vrei mai mult loc pentru cei dragi, poti extinde masa. Blatul extensibil se pliaza pe nevoile intregii familii. Poti obtine astfel o masa pentru laptop, cafea, o masa pentru un puzzle sau o masa pentru meniuri diversificate.

Scaunele sunt tapitate cu un material fin, placut la atingere, usor de intretinut.

 

Citeste si articolul cu Top 4 seturi mese si scaune bucatarie pentru un decor modern.

Lasa-te inspirat de cele mai catchy si practice piese de mobila pentru dining si intregeste-ti casa cu cele mai apreciate mese extensibile si scaune Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.