Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Birou din pal, Tetris Homs, sonoma, 74 x 70 x 45 cm

6 recenzii
PRP: 521 40 Lei
239 80 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Sonoma

Material: Pal melaminat

Dimensiuni: 74 x 45 x 70 cm

Tip Produs: Birou

Beneficii

-54% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Bucura-te de spatiul tau chiar si la job cu noul birou din pal Tetris!

Fie ca muncesti de acasa, ori intr-un spatiu office, in ambele locuri ai nevoie de un birou din pal Tetris care sa-ti ofere atat spatiu de munca, cat si personal. Astfel, odata intrat pe site-ul nostru, in categoria de birouri PC, vei gasi modele care sa satisfaca si cele mai inalte cerinte. Daca munca ta se desfasoara intr-o cladire office in care fiecare are biroul lui, poti sa-ti decorezi pe bunul plac, astfel incat sa te simti exact ca acasa si totul sa decurga perfect.

De nelipsit sunt cel putin 2 sau 3 plante de interior, care sa improstateze aerul, iar pentru asta opteaza pentru o etajera suspendata din lemn din categoria noastra de Home decor

Creeaza-ti spatiul de lucru ideal cu gama de mese calculator PC si birouri!

Un birou din pal, mic si cochet pe care il poti integra in orice colt in care vrei sa iti creezi un spatiu de lucru. Acesta reuseste sa satisfaca orice cerinta in materie de decoratiuni, chiar prin simpla prezenta. Realizat din pal de 18 mm, modelul este usor, practic si functional. Masa PC are o durata de viata indelungata si este usor de amplasat in orice unghi doresti, de fiecare data cand redecorezi.

Desi are dimensiuni reduse, biroul este foarte bine compartimentat si este extrem de functional. Acest model de birou pune la dispozitie atat un spatiu pentru unitatate PC, polita mobila pentru tastatura, cat si o polita pentru depozitare carti, documente sau dosare. Designul simplu care nu se demodeaza niciodata si il face usor de integrat in orice decor. 

De indata ce vrei sa-ti decorezi locul de munca fix pe placul tau, pe site gasesti numeroase decoratiuni care-ti intrec toate asteptarile. Poti genera o atmosfera calda si primitoare prin mobila birou pentru care optezi. Include in ansamblu si una sau doua modele de biblioteci pe care sa le asortezi fie cu masute de cafea, fie cu dulapuri si corpuri, ori rafturi perete. Alege un model de birou din pal Tetris pe stilul tau si completeaza decorul exact cu ce te reprezinta, pentru o atmosfera cat mai placuta! 

 

 

Informatii aditionale

Culoare: Sonoma

Material: Pal melaminat

Dimensiuni: 74 x 45 x 70 cm

Tip Produs: Birou

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

6 Recenzii

adauga recenzie
Sora Zinovia
19.04.2021

Vreau pe culoarea sonoma 1 buc

Mureseanu Andrei
03.03.2021

Doresc sa ajunga la timp

Popescu Ana
30.01.2021

Ma intereseaza acest birou dar pe maron inchis. Aveti? Birou din pal tetris homs sonoma 74*70*45cm

 

Re: homs.ro: Buna ziua.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.Modelul Tetris se produse doar pe culoarea prezentata

Gornic Cornel
28.12.2020

Bună ziua, pe culoare închisă ex:negru, gri închis, faceți acest model?

 

re: homs.ro: Buna ziua. Modelul este disponibil doar pe culoarea sonoma

Petre Popa
04.12.2020

Cate kg are?

Budacu Nelu
23.11.2020

Pe alb faceți?

 

Re: Homs.ro: Buna ziua.Pe alb nu este acest model. Poate va intereseaza biroul Maria.Va lasam link-ul https://www.homs.ro/birou-din-pal-maria-homs-alb-90-x-73-8-x-60-cm-15244

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.