Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Birou alb cu biblioteca Elena Homs, 150 x 550 x 120 cm

14 recenzii
PRP: 783 20 Lei
599 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-23% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile
Resigilat

Birou alb cu biblioteca Elena Homs, 150 x 550 x 120 cm

372.90 Lei
Economisesti 227.09 Lei
cumpara resigilat

Share:

Descriere

Decoratiuni practice si de efect cu un birou alb cu biblioteca Elena Homs, 150 x 550 x 120 cm

 

Accesorizeaza camera copilului sau sufrageria cu un birou alb cu biblioteca Elena Homs, 150 x 550 x 120 cm. Cu un design compact si rezistent, acest birou cu biblioteca incorporata este piesa 2 in 1 de care ai nevoie. Pentru ca in camera de zi mai poti lucra sau mai poti petrece timp la calculator, acest ansamblu este fix ce ai nevoie. Biroul are un aspect modern si linii simple pentru a se integra usor in orice decor. Este bine compartimentat, are un dulap inchis cu usa impartit cu 4 rafturi. 

Dimensiuni: 150 x 550 x 120 cm

Tipsuri decorative cu birou alb modern

Spatiul de depozitare este generos, fiind perfect pentru a-ti aranja dosarele sau cateva carti, jocuri pentru consola, reviste, cat si elemente de decor, care sa anime camera.  Modelul vine intr-o nuanta impecabila, ceea ce il face usor de asortat cu alte piese de mobila moderne. Poti sa pui o planta de interior care sa imbogateasca aerul si sa redea camerei un look fresh si incantator.

Fie ca-l pui in camera de zi sau intr-un dormitor pentru un adolescent, acesta se pliaza pe nevoile tale. Dimensiunile medii il fac ideal si in camerele de apartament, fara sa ocupe mult loc. Datorita spatiului suplimentar cu etajera incorporata, iti permite sa-ti aranjezi piesele de birotica, cum ar fi: agende, acte, bibliorafturi si piese electrice.

Il mai poti asocia cu o etajera perete, pe care sa pui si alte piese decorative care sa completeze spatiul cu o atmosfera placuta.

Completeaza decorul cu o comoda Tv, rafturi de perete sau chiar o masuta de cafea cu insertii metalice. Lasa lumina naturala sa intre in locuinta si bucura-te de avantajele aduse de aceste birouri Homs

Confectionat din pal alb de 18 mm. Se livreaza neasamblat, ambalat impreuna cu schita si accesorii montaj. Asamblarea se face de catre beneficiar. Curatarea cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive.

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

14 Recenzii

adauga recenzie
Marius Cristian
20.09.2022

Livrare foarte greoaie.Am facut comanda pe 31.08.2022 si mi-a fost livrat in data de 20.09 .2022 in conditii bune.Produsul este de calitate buna si îl recomand.Este exact ca în poze.Țin să mentionez un plus al acestei firme daca tot am facut referire la minus privind livrarea.Schita de montare este foarte detaliata iar in plus fata de toti comerciantii inclusiv ikea este că toate componentele de asamblare sunt numerotate,astfel incat se monteaza foarte usor .Multumesc din acest punct de vedere.Produs de calitate pret ok.

Ardeleanu Andreea
26.08.2022

Va rog sa mi spuneți dimensiunea blatului!

Re> homs.ro-Buna ziua, in ultima poza a produsului aveti schita cu dimensiuni

Pop Codruta
30.07.2022

Multumita

Sunt multumita, se monteaza foarte usor. Poate fi montat si pe stanga si pe dreapta, este exact ca si in poza, livrarea impecabila si mai repede de cat era prevazuta.

Georgescu Maria
26.02.2022

Birou

Buna ziua! Exista posibilitatea sa fie produs si pe partea stanga . Partea mai inalta! Multumesc!

 

Re- homs.ro. Buna ziua. Biroul se poate monta doar precum este in poza de prezentare, fiind deja pregaurit

Dirja Sinziana
10.02.2022

Info birou

Bună seara! Spuneti-mi va rog are stabilitate blatul de la masuta pt ca în poza vad ca nu are nimic de susținere in partea dreapta, dedesubt. Rezista și la greutate mai mare blatul? Va mulțumesc frumos!

Re- Homs.ro- Buna ziua.Modelul de birou Elena este unul dintre cele mai bine vandute produse ale site-ului, iar feed-back-ul clientilor este foarte pozitiv

Stan Ionela
24.01.2022

Mulțumesc

Am comandat recent acest birou pentru fiica mea si am fost multumita de serviciul oferit de la cap la coada. Biroul arata exact ca in poza si este usor de montat. Ideal pentru temele pe care le va avea fiica mea de facut, dar si pentru a-si depozita cartile. Livrarea s-a realizat si ea rapid. Am fost contactata inainte de expediere pentru a stabili o zi cand puteam receptiona comanda. Multumesc!

Re> homs.ro- Buna ziua.Va multumim pentru recenzie.Parerile cumparatorilor sunt importante pentru noi

Luca Kurut
10.10.2021

O intrebare

Biroul este robust? Rezista la o greutate puțin mai mare ca am multe cărți de pus și din poze nu arata prea solid

re> Buna ziua.In spatiul de depozitare pe care il are la dispozitie se poate inacarca fara probleme cu carti.Biroul este solid, greutatea acestuia fiind de 37 kg

Dan Monica Andreea
12.09.2021

Întrebare dimensiuni

Bună ziua. Am o întrebare în legătură cu dimensiunile produsului: 150 este lățimea ansamblului sau inaltimea dulapului/bibliotecii din dreapta? Mulțumesc frumos.

Re: homs.ro: 150 este lungimea totala , iar inaltimea bibliotecii este 120 cm

Stratulat Manuela
09.09.2021

Foarte incantata

Produsul a venit împachetat într-un singur colet, foarte bine protejat astfel încât a venit fara nici un defect. Este însoțit de tot ce-i trebuie pt a fi montat. Montajul a durat cam 1 ora și acum înfrumusețează și luminează camera. Sunt foarte mulțumită de produs! Nota 10 și firmei de curierat.

Valinschi Bianca
29.05.2021

150 x 550 x 120 cm? Nu cumva sunt doar 55 cm latime?

Re: homs.ro:Buna ziua, da asa este, dimensiunile sunt exprimate in cm ,iar la adancime s-a facut o greseala de tastare, corect fiind 55

Cimpan Gabriela
21.02.2021

Aveți acest birou și pe alte culori ?

 

re: homs.ro: 

Din pacate, modelul este doar pe alb.
In cazul in care va intereseaza, va las mai jos link-ul a doua produse similare ,pe alte culori.
 
 
Brezeanu Daniela
17.02.2021

Buna ziua. O intrebare La biroul alb cu biblioteca Elena Homs, 150 x 550 x 120 cm, dulapul se poate monta si pe partea stanga? Multumesc.

re: homs.ro: Buna ziua.Placile sunt pregaurite, iar biroul se poate monta doar cum este prezentat in fotografie

Strătănoiu Viorica
27.01.2021

Excelent

L-am primit și montat zilele astea. Este un birou frumos si încăpător. Exact de ce aveam nevoie. Furnizorii foarte de treabă și serioși. O să mai revin și cu alte comenzi.

Parvulescu Gabriela
24.01.2021

Foarte mulțumită

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.