Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set masa cu 4 scaune bucatarie Bella Homs 70 x 120 cm Alb

1 recenzie
PRP: 1208 90 Lei
979 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-18% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Aniversari si meniuri delicioase cu un set masa cu 4 scaune bucatarie Bella Homs 70 x 120 cm Alb

Creeaza-ti noi memorii cu cei dragi, cu un set masa cu 4 scaune bucatarie Bella Homs 70 x 120 cm Alb. Acest model practic te invita la ore de povesti si armonie cu familia sau prietenii. Masa Bella chiar aduce frumusetea la tine-n casa. O poti amplasa in camera de zi, in zona de dining, alaturi de cele 4 scaune. Evident, ca este perfecta si intr-o bucatarie moderna, in care se pune accentul pe rafinament.

Dimensiuni:

Masa: L 120. l 70, h 77 cm

Set mese si scaune Homs- locul de degustat delicii

Orice zona in care iei masa merita un set pe masura. Acest ansamblu select se pliaza atat in casele clasice, cat si-n cele contemporane. Albul este cea mai luminoasa culoare. Antreneaza decorul din orice camera si creeaza o senzatie de curatenie si spatialitate.

De asemenea, iti permite sa faci si alte jocuri cromatice cu mobilierul, fie ca vorbim de bufet, canapele sau rafturi suspendate si dulapuri bucatarie.

Masa este realizata din pal alb de 18 mm cu picioare metalice. Scaunele au cadru metalic si sezut tapitat cu piele ecologica alba, cu design modern si curatare simpla. Acestea au un format anatomic, urmaresc linia spatelui si creeaza o armonie si o stare de confort, atunci cand stai pe ele. Pot fi aranjate langa masa, inauntru sau pe terasa, dupa cum doresti.

Este un set de masa cu scaune economic, potrivit pentru bucatarii de dimensiuni mai mici.

Vezi colectia de mese bucatarie si seturi mese si scaune si personalizeaza-ti zona de dining ca un profesionist.

 

 

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Petru Corobuta
31.08.2022

Set masă cu 4 scaune

Vreau și eu o masă cu 4 scaune

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.