Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa lucru bucatarie cu rafturi ,seria A-620,lemn,Homs profil metalic,45x11x45 cm,30304

0 recenzii
PRP: 290 00 Lei
129 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-55% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Mobila bucatarie – etajera pentru o mai buna organizare

 

Etajera cu 3 rafturi din metal pentru pahare si cani este solutia ideala pentru organizarea si  afisarea eleganta a colectiei tale de vesela in bucatarie. Complateaza mobile bucatarie cu aceasta etajera compacta, dar practica, ce ofera un spatiu de depozitare suplimentar pentru pahare si cani ce iti va facilita accesul la vasele de care ai neboie.

 

Realizata din metal durabil, aceasta etajera este construita pentru a rezista in timp si pentru a sustine in siguranta vesela. Cele 3 rafturi ofera suficient spatiu pentru a aseza o varietate de pahare si cani, iar designul deschis permite o ventilatie adecvata, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute.

 

Mobila bucatarie – etajera pentru pahare

 

Datorita dimensiunilor sale mici, aceasta etajera se poate potrivi in orice colt al bucatariei tale, ocupand un spatiu minim. Poti alege sa o amplasezi pe blatul de lucru, pe un raft sau chiar pe masa, in functie de preferintele si necesitatile tale.

 

Etajera este usor de asamblat si nu necesita unelte speciale. Cu instructiunile de montaj incluse, vei putea sa o asamblezi rapid si fara efort. De asemenea, curatarea acesteia este simpla, putand fi realizata cu o carpa umeda si un detergent bland.

 

Opteaza pentru etajera cu 3 rafturi din metal pentru pahare si cani si adauga un plus de organizare si eleganta pentru mobila bucatarie. Fie ca o folosesti acasa sau in spatii comerciale, aceasta etajera practica si stilata iti va permite sa pastrezi vesela la indemana si sa creezi un aspect ordonat si placut in bucatarie.

 

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.