Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
 Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
Retur produse Retur produse

Comoda TV, Sero Homs, nuc, 120 x 35 x 30 cm, PAL 18 mm

0 recenzii
499 99 Lei 599 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Nuc

Material: Pal

Dimensiuni: 120 x 35 x 30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Cantitate

Beneficii

-16% reducere!
Transport Gratuit La comenzi mai mari de 500 lei
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Comoda TV, Sero Homs, nuc, 120 x 35 x 30 cm, PAL 18 mm

Comoda TV, Sero Homs, nuc, 120 x 35 x 30 cm, PAL 18 mm. Set comoda tv si corp suspendat pentru perete realizate din pal de 18 mm culoare nuc. Setul dispune de mai multe spatii de depozitare pentru echipamentul media si obiecte decorative.Ideala pentru spatii mai mici datorita dimensiunilor, fiind usor de incadrat . Corpul superior il poti monta mai sus sau mai jos in functie de diagonala televizorului. Se poate instala chiar lateral sau pe un alt perete . Comoda tv deschisa pentru cei carora nu le plac spatiile inchise. Comoda este inaltata pe picioare si atat partea de jos,cat si raftul suspendat sunt deschise, dand senzatia de plutire. Este ideala pentru camere mici deoarece nu aglomereaza vizual Se livreaza neasamblate, avand in cutie schita de asamblare si accesorii .Se curata cu produse neabrazive. Dimensiuni: Comoda tv: L 120, l 29.6, h 35 cm

Informatii aditionale

Culoare: Nuc

Material: Pal

Dimensiuni: 120 x 35 x 30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Info Livrare

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS.


CONDITII TRANSPORT

Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au o taxa unica de transport de 29 lei.Comenzile care depasesc aceasta suma beneficiaza de transport gratuit in orice localitate din tara. Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Va recomandam

Altii au mai cautat...