Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Vara se mută în decorul casei tale! - Regulament Concurs

05.06.2024
0

Vara e aici, iar noi ți-am pregătit un super concurs în luna iunie! Află cum poți participa în următorul regulament!

Cumpără orice piesă de mobilier sau accesoriu Homs, de minim 300 de lei și intri automat în tombola noastră, pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii cu ritm de vară!

Unde se desfășoară concursul:

  • Concursul se desfășoară pe website-ul nostru - www.homs.ro, participanții achiziționând produse în valoare minimă de 300 de lei pentru a intra automat în concurs.

Unde poți afla despre concurs:

  • pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Idealhoms
  • pe pagina noastră de Instagram: https://www.instagram.com/p/Cx-CBzLI1W6/
  • website-ul nostru: www.homs.ro

Cum poți participa:

Achiziționează orice mobilier sau accesorii Homs în perioada 05 iunie-30 iunie 2024, de minim 300 de lei și intri automat în concurs. Concursul se va încheia la data de 30 iunie 2024. Câștigătorii celor 3 premii speciale vor fi trași la sorți pe data de 2 iulie 2024.

Află primul când vom anunța câștigătorii, precum și alte surprize speciale pregătite pentru comunitatea Homs! Urmărește-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și promoții speciale! 

Premii:

1. Un balansoar suspendat pentru ore dulci de relaxare

https://www.homs.ro/balansoar-scaun-suspendat-rattan-exterior-interior-205x110x95-cm-18287

2. Un raft de perete Sailing

https://www.homs.ro/raft-de-perete-sailor-homs-72-x-52-x-18-lemn-stratificat-nuc-16517

3. O măsuță de cafea cu coș de depozitare

https://www.homs.ro/masuta-rotunda-cu-cos-depozitare-60-cm-18388

 

Regulament:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului Decor în ritm de vară (denumit in continuare„Concursul”) este Ideal Homs, cu sediul in Warehouse Sos de Centura, nr 103, Popesti Leordeni, jud Ilfov. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
 
SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
 
Concursul se va desfasura in perioada 05 iunie - 30 iunie 2024. Concursul se desfășoară pe website-ul nostru - www.homs.ro, participanții achiziționând produse în valoare minimă de 300 de lei pentru a intra automat în concurs. 
Extragerea se va face pe 2 iulie 2024. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si Instagram Ideal Homs.
 
SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
 
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Premiul va fi expediat de catre Ideal Homs la adresa castigatorului.
 
Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa achizitioneze mobilier sau accesorii Homs, in perioada de desfasurare a concursului, cu suma minima de 300 de lei. 
 
SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
 
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
 
Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www.homs.ro si paginile Ideal Homs de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 05 iunie-30 iunie 2024.
 
Participanții trebuie să achiziționeze orice mobilier sau accesorii Homs în perioada 05-30 iunie 2024, de minim 300 de lei și intră automat în concursul cu tragere la sorți. Concursul se va incheia la data de 30 iunie 2024. Câștigătorii celor 3 premii speciale vor fi extrași printr-un proces randomizat, în data de 2 iulie 2024.

Premiile se confirma in 48 de ore, in caz contrar, vom alege alt castigator.
Extragerea se va face prin random.org pe 2 iulie 2024.
 
Castigatorii vor fi anuntati printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom/
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
 
Tragerea de sorti va avea loc pe data de 2 iulie 2024.
 
Se vor acorda ca premii:

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
 
Castigatorul va fi ales prin extragere pe random.org si ales pe data de 2 iulie 2024. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
 
Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 2 iulie 2024, dupa incheierea extragerii, astfel: se va afisa numele pe pagina Ideal Homs de pe Facebook si Instagram, intr-o postare dedicata.
 
In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.
 
SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
 
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
 
SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
 
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 30 iunie 2024 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.
 
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
 
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Ideal Homs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/Idealhoms
 
SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.
 
SECTIUNEA 13. LITIGII
 
In cazul unor litigii aparute intre Ideal Homs si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.