Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Top trenduri ale anului 2023 – cum sa iti alegi o canapea in tendinte

21.12.2022
0

Anul se apropie de final si deja privim in perspectiva la schimbarile pe care ni le va aduce anul 2023. Fiind un spatiu central al casei, in urmatorul sezon se acorda o atentie sporita asupra sufrageriei – spatiul de relaxare in care ne petrecem serile de dupa munca, momentele frumoase in familie si serile de weekend alaturi de prieteni. Iar cand vine vorba despre sufragerie, care este cel mai important element, daca nu, bineinteles, canapeaua. Iata trendurile de top ale anului 2023 si cum iti poti alege o canapea in tendinte:

Tonuri atenuate

coltar monaco

Unul dintre principalele tendinte in materie de design interior scoate in evidenta tonurile atenuate, precum caramiziul, verdele pamantiu, olive si burgundy. Coltarul Monaco in nuanta de olive este o canapea care se pliaza perfect pe tonurile neutre impuse de tendinte.

Culori calde

canapea

Culorile calde, precum portocaliul sunt o alta tendinta ascendenta in acest an. Portocaliul este o culoare energica si plina de energie, care te va face automat sa te simti mai bine in sufrageria ta. Iti propunem setul de canapea Milano, realizata dintr-un material textil placut, cu tablie capitonata.

Multifunctionalitate

canapea cu lada

Deoarece in urmatorul an, less is more este un motto intalnit si in amenajarile interioare, trebuie sa invatam sa ne folosim de mobiler intr-un mod multifuncitional. In acest context, o canapea extensibila este piesa de mobilier 2 in 1 de care ai cu siguranta nevoie daca ai o familie numeroasa, sau prieteni care raman peste noapte la tine. De asemenea, o canapea cu lada de depozitare care te va ajuta sa optimizezi spatiul intr-un mod inteligent.

Gradina urbana

canapea maro

Ne dorim sa fim mai aproape de natura, iar din acest motiv, o gradina la tine in sufragerie este o idee foarte buna atunci cand vrei sa dai viata sufrageriei. Poti opta pentru o canapea in nuante de maro, care sa imite tonurile padurii si sa alegi cateva rafturi de flori pentru plantele tale preferate.

Home cinema

set canapea cu fotolii

Platformele de streaming ne pun la dispozitie din ce in ce mai multe seriale si filme demne de binge-watching, asa ca un mic cinema la tine in sufragerie este mai mult decat necesar. Un set de canapea cu fotolii cu spatar ergonomic, realizate din material moale si pufos sunt cu siguranta o alegere buna.

Alege si o comoda TV potrivita, in functie de dimensiunea televizorului tau. Completeaza tot ansamblul cu masuta de cafea pe care sa iti pui popcornul si pregateste-te sa dai play la serialul favorit.

Arunca o privire la gama noastra de canapele si alege modelul cel mai potrivit pentru sufrageria ta, in functie de dimensiunile spatiului de care dispui si stilul care iti place.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.