Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Tipsuri decorative pentru living cu masute de cafea Homs

11.12.2020
0

 

Livingul tau prinde viata cu noua gama de masute de cafea Homs, dedicate oricarui stil decorativ. Poti alege dintr-o multitudine de modele: cu roti, cu spatii de compartimentare, cu bibliorafturi incluse, sau mese multifunctionale cu designuri practice si de efect.

Fiecare combinatie de materiale folosite in realizarea meselor este conceputa pentru a se plia diverselor decoratiuni de la clasic, industrial, pana la modern si rustic.

Produsele calitative, cu finisaje placute la atingere, se intrec in designurile inspirate de creatiile marilor artizani si designeri. Din lemn, pal sau insertii de metal, mesele sunt usor de manevrat si de amplasat in orice camera.

 

Reguli Feng Shui pentru aranjamente cu mobila living si mese de cafea

 

Feng Shui-ul este arta japoneza de aranjare a lucrurilor si de crearea unui design care sa echilibreze o incapere. Qi-ul, energia vitala este redobandita prin aranjarea cat mai aerisita a pieselor de mobila si prin combinatia elementelor care se gasesc in natura.

 

Iata cate reguli practice pentru decoratiunile in interior:

 

-Fluidizeaza circulatia din camera. Nu amplasa canapeaua in zona usii. Lasa usa sa se deschida in interior, fara sa obtureze alte piese decorative zona.

  • Noteaza-ti punctele cardinale, pentru decoratiuni mai armonioase. De exemplu, nordul simbolizeaza succesul in cariera, iar daca qi-ul din aceasta aceasta arie este deranjat cu piese greoaie, pot aparea diverse perturbari.
  • Asiaticii mizeaza pe forme geometrice. Alege mese dreptunghiulare si joaca-te cu formele. Mai poti pune piese semicirculare pentru mai mult dinamism.
  • Nu pune mai multe mese care sa ingreuneze cadrul
  • Daca incaperea e inalta, opteaza pentru oglinzi si ferestre inalte.
  • Adu putina naturalete in camera. Alege o masa de lemn si pune plante verzi si ghivece cu flori de interior, amplasate pe rafturi suspendate, pentru a economisi spatiu in zona de trecere.
  • Pastreaza ordinea pieselor si nu pune piese prea inalte sau prea joase. Accesorizeaza cu piese de mobila la nivelul tau, care sa-ti aduca mai mult confort.
  • Daca vorbim de un living open space, delimiteaza cu un paravan decorativ.

 

Ce masute de cafea sa alegi pentru un cadru relaxant, de inspiratie asiatica

 

Decorurile minimaliste, cu lemn sau pal texturat cu aspect de lemn sunt un must-do, daca vrei sa obtii un cadru Zen.

 

Iti sugeram sa alegi masa de cafea Fier Homs, 60 x 90 x 42 cm, nuc/negru.

Masa de cafea combina stilurile modern cu cel industrial, datorita insertiilor de metal.

Dimensiunile acesteia sunt ideale pentru a fi amplasata in centrul unei sufragerii, alaturi de un cu coltar generos sau o canapea cu 2 fotolii.

Inaltimea este ideala pentru a servi bauturi racoritoare, sau pentru a juca board games cu prietenii. Are un cadru rezistent si este realizata din profil metalic de culoare negru vopsit electrostatic si blat de 18 mm culoarea nucului cald. In partea de jos este dotata cu o polita metalica pentru depozitarea micilor accesorii pe care vrei sa le ai la indemana in sufragerie.

Pret 269 lei.

 

Un alt model, cu design dreptunghiular este dat de masuta de cafea cu spatii depozitare, New Retro Homs, sonoma/negru, 108.5 X 40 X 45 cm

Masa de cafea are un design modern cu picioare inalte si spatii pentru aranjarea revistelor, telecomenzii sau a bauturilor si micului dejun.

Aceasta este usor de amplasat si este realizata din pal de 18 mm de un bej luminos in combinatie cu negru. Contrastul mizeaza pe clasicul Ying si Yang si nu se demodeaza niciodata.

Pret: 269 lei.

 

Masa de cafea rustica pentru un cadru de poveste

 

Masa de cafea cu roti Techer Homs, 85 x 55 x 41 cm, nuc/negru

Masa de cafea cu roti poate deveni piesa de rezistenta din living. Ideala intr-un cadru rustic, cu mobila de lemn, masa te ajuta sa-ti aranjezi revista sau cartea preferata, cana cu ceai sau cafea si micile gustari cand te uiti la filme.

 

In partea de jos este realizata din profil metalic negru, ce ii confera rezistenta ani in sir. Inaltimea rotilor este 31 cm si sunt fixate pentru siguranta. Blatul mesei este confectionat din pal culoare nuc, iar dimensiunea chenarului mesei este de 36 mm, oferind suficient loc pentru accesoriile de care ai nevoie in camera de zi.

Pret: 539 lei.

 

Masa sevire cu raft, Chef Homs, lemn/metal, 148 x 85 x 28 cm, nuc/negru

 

Masuta tip consola fixa se poate folosi pe holul de la intrare, ori in living atat pentru piese decorative cum ar fi vaze, statuete, cat si pentru un mic dejun. Realizata din profil metalic vopsit negru si blat de 18 mm de culoare nuc cald, masa este perfecta pentru casele in stil rustic, cu ambient de lemn.

 

Totodata, este o piesa in trend, cu un design deosebit ce poate deveni un punct de atractie, in camera in care e amplasata.

Pret: 494 lei.

 

Masute de cafea rotunde- accesorii multifunctionale din intreaga casa

 

Set 3 masute de cafea, Letitia Homs, negru, 30 x 30 x 40 cm, PAL/metal

Daca vrei sa amenajezi in mai multe camere, poti alege sa-ti creezi decorul optimizat cu un set cu 3 mese rotunde. Acestea au un design placut, cu efect marmorat in nuante de negru si alb.

Modelul este inspirat de rocile naturii si balanseaza vizual camera cu aspectul sau lucios.

Picioarele rezistente sunt din metal negru si se imbina perfect cu blatul de pal.

Le poti scoate la inaintare cand ai musafiri, le poti pune pe balcon cu flori si o revista, sau in dormitor cand vrei un spatiu extra pentru o cana, carte sau telefon.

Pret: 152 lei.

 

 

Acum tot ce mai ai nevoie e sa alegi din gama de canapele extensibile si biblioteci living si decorul este gata. Inspira-te din colectia de masute de cafea Homs si da un alt aer camerei de zi.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.