Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Tips & Tricks- Cum sa decorezi smart cu dulapuri de baie

08.06.2021
0

 

E mult mai simplu sa beneficiezi de spatiu si sa ai cosmeticele mai bine organizate cu gama de dulapuri de baie Homs. Fiecare model se pliaza pe dimensiunile camerei si pe stilurile preferate. De la clasic, rustic, modern, la accesorii cu model vintage, toate pot fi regasite online. Poti sa-ti creezi un decor inspirat, in acorduri de bej, maro, alb, sau piese de mobila cu accente argintii care sa anime camera.

 

Pe langa dulapuri, mai poti gasi etajere suspendate, cosuri de rufe, masca pentru toaleta si masina de spalat, etc. Ai tot ce-ti trebuie pentru o baie complet functionala, intr-un singur loc.

Iata cateva sfaturi utile pentru un decor smart:

 

1. Economiseste spatiu cu un dulap de baie si cos de rufe inclus Mondo Homs

 

Pentru ca baia este un spatiu mic, ai nevoie de piese 2 in 1. Cu acest dulap baie cu cos de rufe Mondo Homs, beneficiezi de spatiu pentru zona de trecere. In plus, poti sa depozitezi rufele care necesita spalare, fara sa te incurce prin casa. Cosul de rufe este separat, in partea de jos si este o modalitate eleganta de a masca si de a include acest accesoriu practic. Cosul este traforat si lasa sa se aeriseasca rufele, fara sa existe riscul de a se imbiba cu miros sau de a se decolora.

Cu acest element usor de utilizat, cadrul nu va mai parea incarcat sau dezorganizat.

 

Partea superioara are 3 rafturi, ideale pentru creme, sapunuri, geluri de dus, prosoape, halat si altele.

 

Astfel, nu mai ai nevoie de dulap suspendat sau raft si nici de cos de haine separat. Economisesti spatiu de trecere in camera si te bucuri de o piesa multifunctionala.

 

2. Ascunde si creeaza o zona mai lina de trecere cu o masca pentru toaleta

 

Vasul de toaleta poate fi si el imbracat si incadrat mai bine cu o masca de toaleta cu raft Domini.

Aceasta piesa de mobilier baie este o solutie inteligenta si eleganta pentru a beneficia de mai mult spatiu pentru micile accesorii. In plus, deasupra bazinului poti sa-ti pui servetele, hartie, cosmetice sau detergenti pentru curatare.

Materialul este rezistent la umiditate si palul cu aspect stralucitor ii confera un plus de frumusete si eleganta.

Masca poate fi folosita si ca suport pentru un mic aranjament decorativ cu pietre sau scoici si o lumanare parfumata. Astfel, atmosfera resimtita va fi una Zen, iar tu te poti relaxa cand faci o baie cu saruri minerale.

 

3. Extra spatiu de depozitare pentru toate accesoriile intr-un singur dulap de baie

 

Incapator si de efect, acest Mobilier baie cu 4 spatii depozitare Functional Homs este accesoriul multifunctional de care ai nevoie. Designul geometric si cu taietura in forma de L iti permite sa-l amplasezi langa orice perete, fara sa ocupe mult spatiu. In schimb, in interiorul lui, cat si pe rafturile exterioare, vei beneficia de mai mult spatiu de depozitare.

Dulapul are 2 usi rabatabile in jos, puse pe orizontala. In aceste compartimente, poti aranja cosmetice, sapunuri, detergenti sau haine de schimb, pe care le vrei la indemana.

 

Compartimentul mai inalt este foarte generos si perfect pentru sticle sau recipiente inalte, pe care nu vrei pe marginea cazii.

Este un dulap elegant si practic, mai ales in baile in care nu ai spatiu pe muchia cazii. Daca ai cabina de dus, spatiul pentru cosmetice este restrans. Tocmai de aceea, un dulap cuprinzator te ajuta sa le tii sticlele de sampon, masti de par, seruri, geluri, organizate si mai accesibile atunci cand faci baie.

 

Confectionat din PAL 18 mm calitativ si rezistent, cu finisaj alb, lucios, dulapul pentru baie pune la dispozitie 4 spatii de depozitare dintre care doua sunt prevazute cu usi batante. Designul este unul modern, ce-ti permite sa-l amplasezi cu usurinta si-n alte camere.

 

Acest dulap alb pentru baie are picioarele inaltate pentru a facilita curatarea, precum si pentru a evita patrunderea apei.

 

4. Usuca prosoapele mai usor si depoziteaza-ti accesoriile, intr-un dulap baie cu portprosop inclus

 

Daca iti doresti un loc in care sa-ti asortezi accesorile pentru baie, un dulap baie cu portprosop Aida, este piesa must-have. Dotat cu multiple spatii de stocare si prevazut cu bara pentru sustinerea prosoapelor, dulapul modern este ideal pentru orice baie contemporana. Dimensiunile de 87 x 60 x 15 cm il fac potrivit si-n baile mici, cat si-n cele medii sau ample.

 

Modelul e realizat din PAL 18 mm alb, cu finisaj glossy, si intrece si cele mai inalte asteptari.

Aceste dulapuri de baie dulap pot sustine atat detergenti sau balsam pentru masina de spalat rufe, produse de infrumusetare, lenjerie, iar bara este ideala in uscarea prosoapelor.

 

Daca nu ai un portprosop sau un calorifer suficient de mare, atunci, acest suport este perfect pentru a le usca si pentru a le avea mereu curate.

 

5. Mergi pe inalt, in loc de latime, cu un dulap soldat

 

 

Gama de dulapuri de baie soldat este cea mai practica pentru o baie ingusta. Cand mergi pe inaltime, creezi un efect de mai multa spatialitate, aduci mai multa lumina si nu incarci camera. Baile sunt in general spatii restranse, tocmai de aceea e important felul in care aranjam mobila.

Pentru a te bucura si de spatiu de trecere, dar si de un loc generos in care sa-ti pui cele necesare in baie, acest dulap soldat este solutia inteligenta.

Acesta este un mobilier modern, menit sa te ajute la o mai buna organizare a cosmeticelor, electronicelor de igiena, cat si a detergentilor.

 

Designul modern il face ideal in casele avangardiste, care pun accentul pe functionalitate. Nuanta alba este foarte usor de asortat cu alte culori de mobilier. Poti face jocuri de nuante cu negru, albastru, verde, gri, pentru un dinamism cromatic.

 

Modelul se poate aranja atat in bai, cat si-n bucatarii, balcoane, langa usi, cat si pe peretele principal, alaturi de etajere suspendate.

Vezi si alte piese de mobila baie si da drumul la decoratiuni practice si durabile, cu cele mai noi dulapuri de baie Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.