Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Solutii decorative pentru hol cu un pantofar Homs

19.05.2022
0

Personalizeaza-ti spatiul de la intrarea in casa cu un pantofar si un mobilier pentru hol care sa te ajute in organizarea casei. Inca de la usa poti sa ai un spatiu bine aranjat si elegant cu o mobila adaptata dimensiunilor din camera. Fie ca e vorba de apartament sau casa, poti sa-ti creezi un spatiu de depozitare pentru pantofi, accesorii de curatat si intretinerea incaltarilor.

Fiecare zona de depozitare este creata pe compartimente diferite pentru incaltamintea din diverse sezoane. Astfel, ai in spatiile de depozitare cu usa, perechile de pantofi sau ghete care nu iti sunt necesare in acest anotimp, iar pe spatiile descoperite, ai perechile de care ai nevoie mai rapid.

 

Deco tips pentru un mobilier hol bine aranjat

 

Fiecare model de pantofar este realizat pentru a imbina functionalitatea cu rafinamentul. Liniile drepte la dulapurile moderne sunt accesorizate cu irizatii aurii, sau poti opta pentru pantofare in culori neutre. Pentru ca holul este locul in care te aranjezi inainte sa pleci afara, mai ai nevoie de o consola cu oglinda in care sa te pregatesti.

Pentru a avea un mobilier cu adevarat functional si adaptat holului, trebuie sa il incluzi si un cuier. Acesta poate fi clasic, cu agatatori sau suspendat, ori de tip dulap, ideal pentru aranjarea hainelor, ori a cheilor, palariilor si fularelor.

 

Ce pantofare sa aleg pentru un decor clasic

Camera de la intrare te invita in povestea casei tale. Tocmai de aceea ai nevoie de un mobilier care sa pastreze stilul unitar al camerelor. Daca ai optat deja pentru un mobilier clasic, atunci poti alege pentru hol un pantofar aspect de nuc.

Pantofarul are 2 spatii de depozitare pentru toate perechile de pantofi, sandale si adidasi, pastrandu-le de praf si expunerea la soare. Unul dintre ele este inchis cu usa batanta, iar celalalt compartiment este deschis. In partea de sus, pantofarul are 2 rafturi pe care se pot aseza genti, manusi sau cheile, ori o vaza decorativa cu un buchet de flori. Este o solutie decorativa practica si eleganta pentru casele sau apartamentele care fac o incursiune in stilul clasic.

Accesorizeaza-l cu o pernuta colorata pentru mai mult confort cand iti schimbi incaltamintea.

 

Pantofarul Airy are capacitate de aprox 10 perechi de pantofi, fiind suficient intr-o garsoniera sau un apartament de 2 persoane.

 

Pantofare moderne- solutii de stocare inteligente

Cu un Cuier cu pantofar hol Royal Homs poti sa creezi un spatiu ideal pentru zona de intrare din casa. Acesta contine 2 spatii separate: unul pentru incaltaminte si unul pentru haine. Modelul este conceput pe cadru din pal alb, foarte rezistent, prevazut cu un finisaj lucios si usi batante. Pe langa spatiul interior pentru incaltari, mai poti folosi blatul gri de deasupra. Acesta poate fi folosit ca bancuta pentru cand te incalti, ori ca masuta pentru alte accesorii utile. Mai poti pune o farfurie sau bol pentru chei si odorizante de camera, ori un suport pentru alte accesorii de care ai nevoie sa fie la indemana.

 

Cuier cu pantofar inclus- mai mult spatiu de organizare

Daca vrei sa ai un cadru elegant si bine optimizat, inca de cand intri in holul casei, alege sa decorezi la intrare cu un cuier hol cu pantofar alb Vera Homs , cu dimensiuni generoase de: 183 x 35 x 150 cm. Acest dulap spatios, in nuante de alb este unul luminos si fresh, care creeaza un aspect curat si luminos camerei. Blatul alb se poate integra in casele in stil clasic, cat si in cele moderne.

Cuierul iti lasa la dispozitie mult loc pentru geci, haine sau palarii. Este un corp de depozitare economic cu multiple spatii de depozitare. Setul pentru hol are un cuier cu 6 agatatori, un pantofar cu 2 rafturi si un corp tip soldat cu 5 spatii de depozitare.

Insertiile de auriu ii ofera acea stralucire de care are nevoie.

 

Vezi mai multe cuiere hol si alege un pantofar potrivit si decoreaza practic si inspirat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.