Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Solutii decorative inteligente cu mobila baie pentru apartament

21.06.2022
2

Daca ai un apartament pe care-l decorezi de la zero sau vrei sa-l reamenajezi, cu aceasta mobila baie Homs, ai parte de un cadru armonios si optimizat. Personalizarea baii se face in functie de spatiu si de membrii familiei, ca tu sa ai un interior functional. Pentru a-l amenajara si pentru a beneficia de multiplele avantaje iti vom oferi cateva tipsuri decorative.

 

Cum sa decorezi baia in functie de spatiu?

 

1. Mobila baie pentru un spatiu restrans vs pentru un spatiu amplu

 

Daca baia de la apartamanet e mai mica, atunci trebuie sa te gandesti cum sa organizezi zona de trecere. Un must-have pentru a economisi spatiu este cabina de dus inalta, chiuveta cu masca inclusa si un dulap baie suspendat cu portprosop.

Acest model pe nuante de nuc serveste si ca spatiu de uscare pentru prosop, dar este prevazut si cu rafturi pe care poti pune cremele si alte accesorii de ifiena. Pe partea de jos poti pune prosoape la uscat si un halat cand te schimbi.

 

Pentru o baie cu o suprafata generoasa, mergi pe orizontal. Profita de spatiu si pune un dulap cu picioare inaltate, pentru a proteja produsele din interior de umezeala. Modelul pe nuante de alb pastreaza luminozitatea si senzatia de curatenie, fiind o idee practica si pentru curatarea gresiei.

Il poti amplasa langa cada sau la intrare langa usa pentru cosmetice si detergenti.

In plus, acest dulap versatil poate fi amplasat si in hol, dupa cum ai nevoie cand redecorezi.

 

2. Alege dulapuri baie in culori luminoase pentru a crea senzatia de spatiu amplu

Pentru un interior elegant, mizeaza pe corpuri de mobila albe sau bej, ori gri pe care sa le asortezi cu gresia si faianta.

Alege piese decorative simple care sa se potriveasca pe stilul casei si sa ii ofere un aspect unitar.

Decoreaza cu un masca masina de spalat cu dulap suspendat pe care sa pui sapuniere sau cosmetice, ori detergenti de rufe.

Un alt model pe care trebuie sa-l incluzi pentru a pastra aceeasi linie decorativa, este si un raft organizator baie cu textil si lemn.

Lemnul finisat care este inclus in cadru e un element cheie in acest mobilier. Acesta accentueaza frumusetea raftului si este perfect intr-un cadru zen sau unul rustic. Tesaturile albe se modeleaza pe ce pui in compartimente, tinandu-le fixe in lacasul lor.

 

3. Decoreaza cu accesorii de baie practice

 

Baia are nevoie de accesorii utile si multifunctionale. Rafturile, cosurile de rufe sau suportii pentru cosmetice, oglinzile sunt toate piese must-have de care ai nevoie.

Pentru prosoape si hainele pe care vrei sa le pui la spalat, alege un cos de rufe. Acesta este realizat din pin, vopsit alb, cu finisaj care nu se deterioreaza la umezeala. Il poti amplasa in baie sau intr-o debara separata, unde ai inclusa si masina de spalat.

Designul modern il face ideal in casele avangardiste, care pun accentul pe functionalitate. Nuanta alba este foarte usor de asortat cu alte culori pentru piesele de mobila.

Stand suport pentru hartie igienica- un accesoriu practic pentru baie. Acest model este realizat din lemn si se potriveste si in baile rustice, clasice, cat si cele moderne.

Suportul din brad vopsit maro este un accesoriu cheie pe care trebuie sa-l incluzi in baia ta.

Vezi si alte piese de mobila baie si da drumul la decoratiuni practice, cu cele mai noi modele de dulapuri baie Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.