Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set mese si scaune bucatarie- accesorii moderne pentru o casa practica

18.06.2021
0

 

Daca vrei sa decorezi smart si sa te bucuri de un cadru complet optimizat, alege un set mese si scaune bucatarie Homs. Fiecare model te invita la zile vesele alaturi de cei dragi si la meniuri apetisante. Mesele si scaunele sunt nelipsite din bucatarii, terase sau zone de dining din living.

Camera de zi, mai ales cea de tip open space, se poate preface intr-un loc perfect pentru aniversari, petreceri sau festivitati.

Iar daca ai si mai multi invitati, atunci poti completa decorul cu o canapea si fotolii fixe, care sa ofere spatii extra.

 

Ce tip de masa bucatarie sa alegi:

 

1. Mese extensibile pentru spatii restranse

2. Mese de metal pentru un cadru modern/ industrial

3. Set mese si scaune tip bistro

4. Set masa si scaune cu picioare de lemn pentru medii umede

 

1. Mese extensibile pentru spatii restranse

 

Camerele medii sau restranse pot fi si ele personalizate cu un set de dining inspirat. Un model perfect pentru astfel de camere este un set masa extensibila cu 4 scaune tapitate Homs nuc. Acesta beneficiaza de o masa cu blat extensibil, usor de folosit si de aranjat. Ziua, poti folosi masa fixa pentru a economisi spatiu, iar cand ai musafiri, o extinzi. Astfel, creezi dintr-o singura manevra, mai mult loc in jurul mesei pentru toti cei dragi.

Modelul vine intr-o nuanta incantatoare de nuc, culoare care confera un aspect cozy si primitor. Picioarele de lemn masiv sunt mult mai rezistente decat cele metalice. Acestea nu ruginesc, nu se pateasca si nici nu prezinta un risc pentru leziuni sau zgarieturi. Materialul este finisat, lacuit si are o patina lucioasa, care-i ofera rezistenta sporita in mediile umede. Bucataria, fiind un spatiu in care se gateste si se creeaza aburi, sau chiar un foisor in curte, pot avea umiditate mai ridicata, fata de un living.

De asemenea, blatul este si el conceput sa nu permita patarea cu lichide sau alimente, fiind usor de curatat.

Cele 4 scaune care vin la pachet sunt tapitate in nuante de bej cald, la fix cu picioarele in nuante de nuc. Atat scaunele, cat si masa se integreaza intr-o incapere moderna sau clasica, ce abunda in eleganta.

 

Dimensiuni: Masa: L 110, l 70, h 75 cm | Masa extinsa: L 140, l 70, h 78 cm

Pret: 989 lei

 

2. Mese de metal pentru un cadru modern/ industrial

 

Stilurile modern si cel industrial, chiar daca sunt diferite, au la baza cateva elemente:

- insertiile de metal, piatra

- design minimalist

- linii drepte

- spatiu bine organizat

- culori simple: negru, alb, gri

Fie ca e vorba de camera de zi, sau de bucatarie, cu un set masa cu 4 scaune bucatarie, Irina Homs ai ansamblul perfect. Se integreaza de minune intr-un cadru contemporan si elegant, in care rafinamentul se imbina cu functionalitatea.

Aceasta ofera spatiu suficient pentru 4 persoane si o suprafata generoasa de servit masa. Picioarele sunt din metal si sunt vopsite in negru pentru un contrast placut cu textura marmorata a blatului. Acesta are un aspect inspirat de finisajul de lux al marmurei, fiind si rotunjit la margini, lucru care ii ofera un avantaj in manevrare si curatare. Poti crea noi amintiri cu cei dragi, servind noi meniuri la aceasta masa de bucatarie rafinata si moderna.

 

Indiferent de stilul decorativ pe care il preferi, modelul se potriveste atat intr-un ambient modern, cat si pe o terasa sau un balcon in aer liber. Designul simplu si de efect face din aceasta masa pentru bucatarie un element ideal pentru orice locuinta.

Conturul cu auriu o scoate in evidenta si creeaza un contrast placut, de inspiratie regala.

 

3. Set mese si scaune tip bistro- accesorii HORECA la indemana

 

Bucataria sau zona de servit masa poate fi personalizata mai ales intr-un spatiu comun. Daca e vorba de decorarea unei camere in care sunt mai multe mese, ai nevoie de un mobilier care sa creeze un aspect uniform.

Ideal atat intr-un restaurant, pub sau bistro, acest set masa cu 2 scaune Homs Bar este ansamblul perfect, indiferent de loc. Nuantele luminoase de lemn deschis la culoare si cadrul alb se imbina la fix, atat pe masa, cat si pe scaune.

Acest ansamblu deosebit iti garanteaza ca poti sa te bucuri de o pizza, un fresh, sau de o cafea cu prietenii, intr-un loc comod si modern.

Setul este confectionat din schelet metalic vopsit electrostatic alb cu blat din lemn.

 

4. Set masa si scaune cu picioare de lemn pentru medii umede

 

Ramanand tot in zona meselor extensibile, ne vom opri si asupra acestui set masa extensibila cu 6 scaune tapitate alb-negru Homs cristal. Acesta ofera mult spatiu pentru toti membrii familiei. Daca ai oaspeti, sau vrei sa faci o aniversare, blatul alb lucios este perfect pentru aranjarea meniurilor.

Setul modern si practic este destinat pentru locul de servire al mesei, fie ca este vorba de bucatarie, living sau zona speciala de dining.

Picioarele de lemn fac ca acest ansamblu sa fie rezistent in mediile umede, cum este bucataria, in care se gateste.

Este un set versatil ce poate trece cu usurinta intr-un decor usor vintage sau antic cu picioare din lemn culoare nuc. In plus, cele 6 scaune tapitate cu material textil negru-alb creeaza un dinamism aparte, fiind la randul lor pe cadru de lemn in aceeasi nuanta de maro deschis.

 

Masa este confectionata din pal de 18 mm, cu finisaj glossy, lucru ce o face rezistenta la apa sau lichide si totodata, usor de intretinut.

Toate aceste produse se curata cu solutii specifice mobilei, cu o laveta moala sau cu microfibra.

Acum, ai o colectie versatila de mese si scaune, si poti alege chiar si mese cu blat de sticla termorezistent. Un model ideal ar fi masa Fusion Terracotta. Aceasta vine la set cu 6 scaune, la numai 1249 lei, intregul set.

Vezi si mai multe modele si alege un set masa si scaune bucatarie si da drumul la decoratiuni pline de culoare si stil.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.