Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set canapea si fotolii - creează un decor sofisticat

10.05.2023
1

In cele mai noi reviste de design, un set canapea si fotolii reprezinta una dintre cele mai populare alegeri in materie de design interior. Seturile de mese cu scaune sunt functionale, chic si moderne – dar in acelasi timp se integreaza usor in orice tip de decor si nu ocupa la fel de mult spatiu ca un coltar sau o canapea de dimensiuni mari.

Indiferent daca este vorba despre decorarea locuintei, amenajarea unei terase sau deschiderea unei afaceri din industria ospitalitatii, setul de masa cu scaune este un element cheie. Ti-am pregatit cateva idei de decorare care te vor ajuta sa creezi un decor sofisticat si modern.

set canapea si fotolii

Determina stilul potrivit pentru set masa si scaune

Primul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este stilul decorativ pe care vrei sa il abordezi. Exista o gama larga de stiluri de stiluri pentru canapele si fotolii, iar atmosfera generala e care o doresti ar trebui sa determine si deisgnul acestora. Poti alege canapea si fotolii simple, precum set canapea 2 fotolii Cafe, sau poti sa integrezi un set canapea cocktail, cu print indraznet si culori vii.

 

set canapea 2 fotolii

Alege culoarea potrivita

Setul de canapea si fotolii va reprezenta elementul focal al camerei de zi. Alege o paleta de culori complementare si decide pe care dintre ele o vei folosi pentru canapea si fotolii. Construieste apoi toata cromatica incaperii si vei obtine un rezultat armonios si elegant. Nu ezita sa te joci cu texturi si culori, dar asigura-te ca se potrivesc cu stilul ales si nu creeaza o supraincarcare vizuala.

set canapea 2 fotolii

Pentru un interior cu personalitate, alege culori contrastante. Opteaza pentru o canapea intr-o culoare deschisa sau neutra, precum alb sau gri, si combin-o cu fotolii intr-o nuanta intensă, precum albastru sau roșu.Un decor curajos poate folosi chiar si un set de canapea si fotolii mustar, in combinatie cu decoratiuni si covoare albastre sau tucoaz sau set canapea si 2 fotolii Cafe turcoaz.

 

 Accesorizeaza setul de canapea si fotolii

 

Accentele decorative schimba atmosfera si designul unei camere. Pernele, paturile si alte accesorii de decor completeaza perfect designul spatiului. Le poti folosi pentru a adauga un plus de culoare si textura, dar si pentru a crea o atmosfera cozy. Pernele si paturile aduc un plus de personalitate, dar pot fi si schimbate usor, in functie de anotimp sau atunci cand vrei sa aduci in casa spiritul sarbatorilor. Nu uita sa alegi o masuta de cafea in ton pentru a-ti completa ansamblul de relaxare.

set canapea si fotolii horeca

Set canapea si fotolii HORECA

 

Un set de canapea cu fotolii este o alegere excelenta pentru industria HORECA pentru ca este compact, comod si modular. La nevoie, poti sa muti unul dintre elemente si sa faci mai mult loc la restaurant sau terasa. Setul de canapea cu 2 fotolii Cafe se potriveste in orice decor si este accesibil si comod.

 

Un set canapea si 2 fotolii reprezinta o optiune accesibila, moderna si compacta, ce poate fi integrata in orice tip de casa, indiferent de dimensiunile de care dispui. In plus, este si o alege buna pentru industria HORECA. Vezi gama noastra de canapele si decoreaza inspirat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.