Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Secretul pentru un somn de vis: patul tapitat

13.01.2023
0

Un pat tapitat reprezinta cea mai buna alegere pentru un dormitor de vis, datorita aspectului rafinat si a confortului pe care il ofera. Designul lor versatil te ajuta sa le integrezi in orice tip de decor, indiferent daca esti un adept al minimalismului, sau daca vrei sa decorezi in stil clasic si elegant.

Patul tapitat va deveni piesa centrala a dormitorului, iar variantele de care dispui sunt multiple. Tapiteriile sunt disponibile in diferite texturi, de la catifea fina, pana la piele sau microfibra, asa ca o poti alege pe cea care o consideri mai comoda si mai placuta din punct de vedere estetic. Iata cateva modele de paturi care te vor ajuta sa iti creezi un decor de vis pentru un somn odihnitor.

Baza de pat cu tablie si saltea Cloud Homs

Baza de pat cu tablie si saltea Cloud Homs 140× 190 cm

Setul de pat de mijloc cu saltea Cloud te va face sa te simti ca pe un nor. Tablia moale asigura un confort garantat. In acelasi timp, salteaua cu arcuri bonel Hercules raspandeste greutatea corpului pe intreaga suprafata a rulmentului de arcuri si reduce astfel presiunea.

Pat matrimonial cu lada si saltea Opal 

pat tapitat opal

Un decor clasic va acomoda perfect patul tapitat Opal, datorita elegantei aparte pe care o confera tablia. Daca nu dispui de foarte mult loc in dormitor sau daca vrei sa ai mai mult loc pentru haine in dulap, vei putea folosi lada patului atunci cand vrei sa depozitezi perne, paturi sau asternuturi.

Pat matrimonial tapitat cu lada si saltea Astra

pat tapitat astra

Patul tapitat Astra are un design contemporan si modern, iar tablia moale ii ofera un plus de confort. In functie de designul camerei, iti poti alege culoarea potrivita pentru tapiterie. O nuanta neura, precum bej sau maro va oferi o nota de naturalete. In acelasi timp, o culoare inchisa, precum bleumarin, va crea o atmosfera linistitoare si relaxanta.

Baza de pat cu lada si tablie tapitata Hyper Soft

Patul tapitat este o varianta accesibila pentru ce care vor sa se bucure de confort la un pret mai mic. Baza patului este realizata din schelet metalic si pal melaminat, iar lada este dotata cu manere si pisoane cu gaz ce asigura o utilizare facila

Baza de pat cu lada si tablie tapitata Safir

pat tapitat safir

Tablia capitonata tip Chesterfild a patului tapitat Safir ii ofera o nota clasica si rafinata, specifica stilului traditional englezesc. Deoarece patul va fi punctul focal al camerei, poti alege tapiteria dintr-o varietate de culori, iar in functie de nuanta sa, decoreaza restul camerei.

 

Paturile tapitate sunt o alegere excelenta pentru dormitorul tau, oferind un confort si o durabilitate aparte. Design-ul versatil al acestor paturi se poate adapta la orice decor, de la clasic la modern, iar varietatea de tesaturi si nuante disponibile ofera posibilitatea de a personaliza patul tau in functie de nevoile si gusturile tale.

Nu uita sa completezi decorul cu noua noptiere potrivite care vor completa ansamblul tau relaxant. Descopera si modelele de sifoniere si dulapuri pe care le poti plasa in dormitor, precum si gama de comode si mese de machiaj.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.