Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Reguli pentru amenajarea biroului de acasa

23.09.2021
0

Modul in care amenajezi spatiul in care lucrezi poate sa aiba un impact urias asupra productivitatii. In ultima perioada, foarte multi oameni au fost obligati sau au ales sa lucreze de acasa, ceea ce i-a fortat sa isi amenajeze un mic birou in spatiul pe care obisnuiau sa il dedice exclusiv relaxarii.

Amenajarea unui birou acasa poate sa fie o provocare destul de mare, insa partea buna este ca exista mobila birou foarte bine optimizata pentru asta, care iti permite sa obtii un spatiu de lucru foarte eficient, fara a ocupa mult spatiu si fara a invada foarte mult spatiul tau intim.

Pentru a putea folosi cat mai corect aceasta mobila de birou si pentru si pentru a putea lucra confortabil, este foarte important sa planifici foarte bine intregul proces de amenajare si sa tii cont de cateva reguli.

 

Reguli pentru amenajarea biroului de acasa

 

 

1. Piesele de mobilier. Incearca sa nu aglomerezi spatiul cu mobila, chiar daca ai o incapere mare la dispozitie. Pune accentul pe masa pe care vei lucra, pe scaun si pe micile spatii de depozitare. Este bine sa ai un scaun confortabil, pe care sa il poti folosi cu incredere intreaga zi si sa te orientezi spre un birou de inalta calitate. In functie de ceea ce lucrezi, biroul poate avea mai multe spatii de depozitare sau poate fi minimalist.

 

2. Accesoriile. Accesoriile alese corect pot creste productivitatea. O veioza care iti poate oferi lumina atunci cand se intuneca, un covor confortabil care sa imbogateasca spatiul din punct de vedere estetic si diverse tablouri si ornamente, toate pot contura un spatiu confortabil. Pentru un mediu cat mai sanatos poti cauta si plante ornamentale, care sa iti ofere oxigen.

 

3. Culorile. Identitatea vizuala dintr-un birou este influentata foarte mult de culorile folosite. Atat piesele de mobila birou cat si accesoriile trebuie sa respecte anumite reguli coloristice impuse inca de la inceput. Nu folosi mai mult de 3 culori si evita sa folosesti doar culori indraznete. Un mediu de lucru confortabil contine mai multe culori neutre.

 

4. Lumina. Spatiul de birou trebuie sa fie luminat cat mai corect. Cea mai potrivita este lumina naturala, deoarece nu oboseste ochii si poate sa creasca puterea de concentrare. Asigura-te ca biroul este luminat din lateral si incearca sa evidentiezi cat mai mult suprafetele vitrate. Daca nu ai la dispozitie lumina naturala, veiozele, spoturile si alte surse de lumina artificiala pot fi foarte eficiente.

In amenajarea unui birou, mai ales daca este destinat unei activitati creative, trebuie sa te asiguri ca spatiul obtinut este unul curat, plin de culoare si foarte optimist. Daca reusesti sa obtii aceste lucruri, productivitatea este garantata.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.