Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Rafturi de perete- solutii decorative pentru sufragerie

13.08.2021
0

Camera de zi poate fi spatiul in care petreci cel mai mult timp, iar cu gama de rafturi de perete, iti poti optimiza spatiul mult mai bine. Pentru ca serveste atat ca zona de lounge, dining, cat si ca spatiu de socializare, livingul poate fi de multe ori aglomerat. Fiecare activitate vine cu o piesa de mobilier unica. Tocmai de aceea este nevoie sa concepi un spatiu cat mai bine organizat, pe care sa-l personalizezi dupa bunul plac.

Camerele de tip open space cu bucatarie si lounge in aceeasi incapere sunt deja un concept intalnit tot mai mult. Delimitarea se poate face fie cu distanta intre aceste zone, cu perete fals, sau cu piese de mobila care sa faca trecerea intr-o maniera placuta.

 

Fiecare camera are povestea eai, iar cu aceste rafturi de perete poti sa-ti pui amprenta intr-un mod placut in living.

 

Iata cateva modele must-have de polite suspendate:

 

1. Raft de perete din nuc- Sailor- influente marine la tine in casa

 

Un model inedit pentru camera de zi este oferit de acest raft de perete din lemn stratificat Sailor.

Modelul in forma de vas cu panze este unul deosebit care incunueaza orice biblioteca. Designul este unul ce poate trece atat pentru o casa in stil clasic, cat si una moderna. Acesta se pliaza in livingurile in stil mediteraneean. Poti accentua cu nuante de albastru marin, cu turcoaz sau nuante de alb care sa dinamizeze cadrul.

 

2. Raft de perete geometric- elementul multifunctional din sufragerie

 

Adu un plus de functionalitate si creeaza un cadru armonios cu un raft de perete geometric Yota. Modelul in nuante de maro bland iti garanteaza obtinearea unui cadru familiar si prietenos, in care toate lucrurile sunt la indemana. Il poti monta in apropierea canapelei pentru a depozita reviste, carti sau telecomenzi, sau il poti pune ca piesa decorativa.

Este foarte util cand vrei sa-ti aranjezi un tablou, o poza cu familia, sau chiar o planta verde, care sa purifice aerul din camera.

 

Sugestia designerului: Asociaza-l cu o canapea extensibila Vera, tot in nuante de maro cald si boem.

3. Raft de perete cu multiple spatii de depozitare- un ansamblu practic si modern

 

Cu acest raft de perete lemn Mugla cu mai multe compartimente, iti poti crea propriul ansamblu elegant din livingul tau. Camera de zi se poate aranja mai rapid, cu aceste rafturi practice. Le aranjezi in forma dorita si te bucuri de mai mult spatiu. Zona de trecere este optimizata si pastrezi la sol mai mult loc, fara sa aglomerezi camera.

Setul de 4 rafturi poate fi montat pe acelasi perete, sau poti pune cate un raft pe pereti diferiti, cu mai multe accesorii.

 

Vezi si alte modele de rafturi de perete si decoreaza inspirat pentru o casa cat mai bine organizata.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.