Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Pregateste-ti odihna de Sarbatori un un pat tapitat Homs.ro

13.12.2021
0

Vacanta de Sarbatori bate la usa, si ce moment mai bun sa alegi un pat tapitat Homs.ro, pentru un concediu confortabil si odihnitor? In gama Homs.ro vei regasi o oferta variata de mobila dormitor, paturi tapitate sau paturi si baze de pat. Inspira-te din sugestiile noastre de azi si alege patul modern care iti va redefini somnul si iti va asigura odihna necesara pentru zile pline de energie.

Alege un pat tapitat Homs.ro

#1 Pentru cei care nu vor sa-si imparta somnul, patul de o persoana cu lada Astra Homs este cea mai confortabila & chic alegere. Baza patului este tapitata cu material textil, contine somiera rabatabila (construita dintr-o bucata pana la latime de 120 cm) pe pistoane cu gaz si siguranta, iar la interior realizata din cadru metalic si mdf. Tablia are o terminatie interesanta cu urechi si este modern capitonata cu acelasi material textil ca si baza de pat. 

pat tapitat Astra Homs

#2 Pentru cei care viseaza sa-si petreaca pana tarziu diminetile de vacanta in pat, avem patul matrimonial tapitat cu lada si salte Hypnos Homs. Baza patului este tapitata cu material textil, contine somiera rabatabila (construita din 2 bucati) pe pistoane cu gaz si siguranta. Pe comanda se poate modifica materialul si culoarea astfel incat sa se integreze perfect in locul de odihna. Patul este potrivit atat pentru un dormitor matrimonial.

pst matrimonial Hypnos Homs

#3 Un alt model superb si ideal pentru dormitorul tau este patul matrimonial cu lada si saltea Modal Homs.  Are un design modern, contemporan, insa in functie de decor poate fi integrat si intr-o camera mai sobra pentru a oferi o pata de culoare. Baza de pat este confectionata din schelet metalic, pal melaminat si pfl.Este dotata cu spatiu de depozitare pe toata suprafata patului usor de utilizat. 

pat matrimonial Modal Homs

Tu ce pat tapitat vei alege pentru o vacanta plina de odihna?

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.