Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Pregateste-te de Sarbatori un set de mobila living Homs.ro

13.12.2021
0

Am intrat deja in sezonul Sarbatorilor si ce prilej mai bun sa innoiesti mobila din living ca mesele alaturi de cei dragi? In gama Homs.ro gasesti seturi de masa si scaune perfecte pentru casa si ideale pentru a-ti strange familia si prietenii la masa. Fie ca ai preferinte si gusturi moderne, clasice, simple sau bogate cromatic, la noi vei gasi exact ce ai nevoie.

Alege un setde mobila living perfect pentru Sarbatori

Stim ca de Sarbatori intotdeauna sunt multi musafiri la masa, de la rude la prieteni, iar pentru a te bucura de toti, ai nevoie de un set care sa-i acomodeze pe toti. Poti incepe cu setul de masa extensibila cu 4 scaune tapitate Homs Smarald. Creeaza-ti un spatiu de dining, asa cum ai visat, cu acest set. Setul este destinat pentru bucatarie, living sau zona speciala de dining si poate fi adaptat in orice camera, datorita mecanismului de extensie. Scaunele se asorteaza cu modelul mesei, avand un design ergonomic. Astfel, poti sta cu toti la masa, la anivesari, si fiecare poate avea locul lui preferat.

set masa si scaune Homs Smarald

#2 Setul de masa cu 4 scaune de bucatarie Real Homs este o alta alegere impecabila pentru masa cu cei dragi. Acest model autentic este ansamblul ideal pentru o camera care iese in evidenta. Desingul modern si liniile drepte simple, amplifica senzatia de curatenie din camera si de eleganta. Nuanta de nuc este una care invita la relaxare si se potriveste perfect atat in casele moderne, cat si in cele clasice sau vintage.

set masa si scaune Real Homs

 

#3 O alegere plina de stil si culoare este si setul de masa & 6 scaune Reina Homs. Acesta este un set potrivit pentru orice stil decorativ, de la cel clasic, boem, pana la cel modern si ofera spatiu suficient pentru 6 persoane si o suprafata generoasa de servit masa. Designul modern si totodata simplu face din aceasta masa pentru bucatarie un element ideal pentru orice locuinta. 

set masa si scaune Reina Homs

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.