Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Pat tapitat- 3 modele pentru un dormitor de vis

23.07.2021
0

Dormitorul este locul tau de relaxare, iar pentru un somn relaxant ai nevoie de un pat tapitat. Cu aceasta colectie mereu in pas cu ultimele trenduri decorative, poti sa-ti faci un spatiu de vis.

Ce ai nevoie pentru un somn reconfortant: un cadru care sa-ti faciliteze odihna si care sa te imbie la relaxare.

Paturile Homs sunt cu adevarat un mijloc sanatos in care poti sa-ti petreci timpul si atunci cand vrei sa citesti o carte. Acestea sunt dotate cu tablie tapitata, pe care poti sa te sprijini ori de cate ori citesti o carte sau privesti la TV.

 

Ce tipuri de paturi tapitate sa alegi in functie de tipul camerei

 

1. Pat tapitat 140 cmx 190 cm- ideal in dormitor single sau camera adolescent

Daca decorezi o camera mica, sau camera unui adolescent si vrei sa pui accentul pe confort, alege un pat tapitat Mondo 140x190 cm. Acesta are un design care se pliaza intr-un drcor contemporan, insa in functie de stilul camerei, poate fi folosit si pentru a anima camera.

Dimensiunea il face potrivit si pentru cele mai mici dormitoare de apartament. Baza de pat este realizata din schelet metalic, pal melaminat si PFL.

Patul vine cu spatiu extra de depozitatre, ca tu sa pastrezi loc si-n dulap, si are o lada de depozitare pe toata suprafata acestuia. Setul include si salteaua.

 

2. Pat tapitat cu saltea Planet 160x 200 cm- elementul cozy dintr-un dormitor elegant

 

Decoreaza si bucura-te de un confort pe gustul tau, cu un pat matrimonial cu lada si saltea Planet Homs, 160×200 cm. Setul este format din baza de pat matrimonial cu saltea Planet Homs si tablie, pentru un ansamblu optimizat atat pentru camere single, cat si double.

Acesta iti ofera un confort deosebit pentru un somn odihnitor intr-un mediu sanatos, si pune accentul pe designul ergonomic. Patul cu lada depozitare are un aspect cozy si atragator, fiind usor de integrat in orice dormitor, indiferent de stil.

 

Salteaua este ortopedica si este construita din urmatoarele straturi de materiale: un strat de 300 gr fibre de silicon, sistem de arcuri tip Hercules, un strat de 3 cm burete continuu, un strat de 3 cm de puf de pasare, un strat de 5 cm burete de suport de 23 dns,un strat de 6 cm burete de 23 dns, 2 straturi de 1500 gr de pasla ferma.

 

3. Dormitor regal cu un pat matrimonial 180 x 200 cm Opal Homs

 

Patul tapitat Opal devine instant locul preferat de relaxare. Este singurul model in care poti sa simti starea de confort la superlativ si sa te bucuri de un somn sanatos. Pe langa designul inspirat de mobilierul clasic, patul matrimonial cu lada si saltea Opal Homs pune si functionalitatea in prim-plan. Acesta imbina stilul contemporan si tradițional cu un echilibru de tranzitie perfect, care face dormitorul in acord cu ultimele trenduri decorative.

Datorita cadrului solid, finisajului de lux si saltelei ortopedice, dobandesti un cadru impunator si foarte atragator.

Alege si tu mai multe modele de pat tapitat si da drumul la relaxarea pe care o meriti.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.