Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Mobila ieftina de la Homs- specialistul casei tale

13.08.2018
0

Fiecare casa capata contur cu mobila ieftina de la Homs, singurul shop care-ti intregeste casa. Cu promotii atragatoare si corpuri pana in 1000 lei, shop-ul nostru online este locul perfect pentru cumparaturi, oriunde te-ai afla in tara. Mobila ieftina este destinata fiecarei camere, imbinand deopotriva stilul cu functionalitatea. Designul modern aduce un plus pe partea estetica, iar piesele extensibile te ajuta sa economisesti mai mult spatiu in casa.

Ce mobila ieftina pot gasi?

Pentru camera de zi ti-am pregatit: canapele extensibile de 2 sau 3 persoane si fotolii colorate care sa-ti bucure simturile. Formatul ergonomic te va face sa te relaxezi complet, fie ca optezi pentru canapele simple sau coltare extensibile.

Mobila living este special conceputa pentru orice tip de casa. In functie de spatiul pus la dispozitie, ai parte de biblioteci ample sau wall-unit si comode care sa te ajute la organizarea accesoriilor de zi cu zi.

Masutele de cafea sau cele extensibile raman printre preferatele designerilor nostri. Indiferent de pozitia in care vrei sa le amplasezi, mesele moderne sunt un must-have in orice casa.

Lucrate din lemn sau pal melaminat, piesele pentru sufragerie sau dormitor confera un plus de rezistenta, ca tu sa te bucuri de ele mai mult timp. Tratate special contra zgarieturilor si umezelii, mesele, comodele si bibliotecile se mentin perfect, oferind camerei o culoare proaspata si atragatoare.

Rafturile suspendate, cuierele, dulapurile si comodele se pliaza pe gustul oricarui pasionat de arta si de frumos. Cu mobila dormitor, casa ta va deveni locul ideal de confort si relaxare.

Alege-ti culorile potrivite si da viata caminului tau cu mobila ieftina de la Homs!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.