Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masuta de cafea – cum sa alegi varianta perfecta

26.01.2023
0

Masuta de cafea este un element principal al unei camere de zi, ce completeaza in mod armonios decorul, dar in acelasi timp confera un plus de functionalitate. Masuta nu ofera doar un spatiu practic, ci reprezinta si un punct focal in design-ul intregii incaperi.

Exista o multitudine de modele de masute de cafea din care poti alege, asa ca decizia poate fi dificila. Totusi, daca iti pui cateva intrebari cu privire la stilul camerei, spatiul de care dispui si nevoile pe care le ai, ar putea fi mai usor sa iti dai seama ce tip de masuta de cafea ti se potriveste. Descopera cateva tipuri de masute si afla cum le poti integra in decorul casei tale:

 

Set masuta de cafea 2 bucati

Masuta de cafea 2 bucati

Masuta clasica de cafea a primit o noua dimensiune odata cu aparitia seturilor cu doua masute de dimensiuni diferite. Cele doua se intalesc intr-un ansamblu modern si practic, intrucat pot fi folosite si indivitual, in locuri diferite ale casei.

 

Masuta de cafea rotunda din lemn

masuta rotunda lemn

Formele rotunde sunt un trend tot mai intalnit in design-ul interior, iar o masuta din lemn rotunda este intotdeauna o alegere eleganta. In plus, aceasta ofera un avantaj pentru familiile cu copii, pentru ca reduc considerabil riscul unui accident nedorit.

 

Masuta de cafea din lemn masiv

masuta traditionala lemn

Lemnul are o caldura aparte, iar o masuta de cafea din lemn masiv va da camerei de zi o nota traditionala cozy. Forma si materialul sau se potrivesc si intr-un interior eclectic, sau intr-unul boho, daca vrei sa creezi un design iesit din norme.

 

Masuta de cafea laterala

masuta cafea laterala

Sufrageriile de dimensiuni mici se pot bucura de utilitatea unei masute laterale. Daca alegi aceasta varianta, vei putea sa iti pui pahare, varfurii, telecomanda sau alte obiecte, dar nu vei ocupa spatiul din fata canapelei.


Masa de cafea cu depozitare

Masa cafea picioare lemn Nely Homs 90x45 cm stejar-alb

Unele masute moderne aduc cu ele solutii moderne de depozitare. O masuta cu dulapior iti va permite sa mentii ordinea in camera si sa nu fii nevoit sa cauti obiecte doar pentru ca nu sunt puse ordonat.

 

Masa joasa de cafea

masuta cafea joasa

Inaltimea unei mese de cafea este foarte importanta, deoarece o canapea mica nu iti va permite sa folosesti o masa prea inalta. Din acest motiv, trebuie sa iei in considerare o masuta mai mica daca ai o canapea joasa.

 

Masuta ovala

masuta cafea ovala

Spatiile mai putin ofertante acomodeaza mai greu mobilier cu o suprafata mare, iar un mod bun prin care poti sa optimizezi spatiul de care dispui este prin alegerea unei mese ovale. In general, orice masa ovala sau rotunda va salva spatiu – din motive pur geometrice.

 

Gandeste-te la stilul camerei tale, la directia de design in care vrei sa mergi, apoi arunca o privire la gama noastra de masute de cafea. E bine sa faci alegerea in acord cu fotoliile si canapeaua, asa ca te poti uita la mobilierul de living pe care ti-l punem la dispozitie.  Daca pornesti o amenajare cu un plan bine pus la punct, rezultatele vor fi pe masura, iar casa ta va arata impecabil.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.