Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa cafea – Ce optiuni de materiale ai atunci cand o cumperi?

23.09.2021
0

Indiferent ca ai un living amenajat modern, rustic, industrial sau clasic, exista cateva elemente care sunt mereu prezente. Printre ele se numara si masa de cafea.

Cu un puternic impact estetic, dar si cu numeroase avantaje functionale ( spatiu de depozitare, suport pentru elemente decorative si evident, suport pentru cafele ) masuta pentru cafea este o piesa de mobilier obligatorie.

Exista extrem de multe modele de mese de cafea, diferentiate in functie de materialul din care sunt construite, in functie de dimensiuni si de functionalitatile pe care le ofera. Cel mai important element care le diferentiaza este materialul si vei avea surpriza sa gasesti zeci de optiuni de materiale, care mai de care mai interesante.

 

Ce optiuni de materiale ai atunci cand cumperi o masuta de cafea?

 

1.Lemn. O masa cafea lemn este cea mai populara si mai sigura alegere. Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de piesa de mobilier, mai ales daca este construita dintr-un lemn natur, foarte simplu. Atunci cand optezi pentru o astfel de varianta este bine sa cauti lemnul masiv, deoarece rezista foarte bine in timp. PAL-ul si MDF-ul sunt si ele optiuni placute din punct de vedere estetic, insa nu sunt atat de rezistente.

 

2. Sticla. Foarte multi oameni prefera mesele de cafea din sticla transparenta, deoarece dau senzatia de spatiu. O masuta din sticla este foarte potrivita intr-un living in stil modern si poate sa fie combinata cu diverse alte materiale: lemn, metal, plastic, etc. Marele dezavantaj al acestei variante este timpul pe care il solicita pentru ingrijire. De asemenea, sticla poate sa fie periculoasa daca in casa sunt copii.

 

3. Metal. Mesele de cafea din metal sunt ideale in livingurile amenajate in stil industrial. Aluminiul si inoxul sunt foarte populare, insa poti gasi mese foarte interesante si din fier forjat. Metalul rezista foarte mult timp, se curata usor si se potriveste in numeroase variante de amenajare. Trebuie sa eviti sa il expui la umezeala, insa, deoarece poate rugini.

masa cafea metal

4. Ratan. Usor, placut din punct de vedere estetic si rezistent, ratanul este o optiune foarte prietenoasa pentru casele in care se afla copii mici.

 

5. Plastic. Nu este cel mai ecologic material, insa este prezent in foarte multe livinguri sub forma unor mese de cafea colorate si inedite. In general, mesele din plastic sunt potrivite in livingurile moderne.

 

Lista poate continua cu o multime de alte materiale, masuta de cafea putand fi o importanta sursa de inspiratie. Daca nu vrei sa achizitionezi mese de cafea din magazin, iti poti crea singur o astfel de piesa de mobilier din piatra, combinatii de lemn si materiale textile si chiar resturi plastice sau resturi de plastic si metal pe care le-ai strans de-a lungul timpului. Trebuie doar sa te asiguri ca masa este potrivita in livingul tau si ca face echipa buna cu perdelele, canapeaua, covorul si celelalte piese de mobilier.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.