Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

HOMS premiază fidelitatea: Participă și câștigă o masă cu 6 scaune de Moș Nicolae!

04.10.2023
9

La Homs, știm cât de important este să aducem bucurie în casele voastre, așa că produsele noastre sunt atent construite și sunt menite să transforme orice spațiu într-un colț de confort și eleganță. Pentru că apreciem fidelitatea voastră față de produsele noastre, am pregătit ceva special pentru voi: un super concurs, în cadrul căruia puteți câștiga o masă cu 6 scaune tapițate.

Aflați mai multe despre cum puteți participa în acest articol.

Unde se desfășoară concursul:

  • pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Idealhoms
  • pe pagina noastră de Instagram: https://www.instagram.com/p/Cx-CBzLI1W6/

Cum poți participa:

1. Dă Like postării de concurs de pe Facebook/Instagram.

2. Scrie în secțiunea de comentarii ce produs Homs ai achiziționat și ce te-a impresionat cel mai mult în achiziționarea lui.

3. Dă tag unui prieten care ar putea participa la concursul nostru.

 

Respectând acești 3 pași simpli, intri automat în concursul cu tragere la sorți și ai șansa de a câștiga marele premiu! 

Află primul când vom anunța câștigătorul și alte surprize speciale pregătite pentru comunitatea Homs! Urmărește-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și promoții speciale! 

Premiu: 

O masă cu 6 scaune tapițate, în culori variate

Perioada de desfășurare:

Concursul va fi activ în perioada: 4 octombrie - 5 decembrie 2023

Cum se aleg câștigătorii:

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu, prin tragere la sorți, din rândul participanților care au respectat cei trei pași enunțați în regulament: like postării de pe Facebook/Instagram, comentariu de tip recenzie cu produs achiziționat Homs, tag unui prieten în secțiunea de comentarii.

 

IMPORTANT:

  • Concursul este valabil pentru rezidenții din România.
  • Pentru ca participarea să fie validă, produsul trebuie să fie achitat și nereturnat.
  • Premiile nu pot fi transmise altcuiva sau înlocuite cu alte produse sau servicii.

 

Regulament:

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului Provocare la Excelență: Fidelitatea HOMS în lumina reflectoarelor (denumit in continuare„Concursul”) este Ideal Homs, cu sediul in Warehouse Sos de Centura, nr 103, Popesti Leordeni, jud Ilfov. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
 
SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
 
Concursul se va desfasura in perioada 4 octombrie - 5 decembrie 2023 pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs
 
Extragerea se va face pe 6 decembrie 2023. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si Instagram Ideal Homs.
 
SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
 
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Premiul va fi expediat de catre Ideal Homs la adresa castigatorului.
 
Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa respecte cei trei pași enunțați în regulament: like postării de pe Facebook/Instagram, comentariu de tip recenzie cu produs achiziționat Homs, tag unui prieten în secțiunea de comentarii.
 
SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
 
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
 
Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www.homs.ro si paginile Ideal Homs de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 3 octombrie - 5 decembrie 2023:
 
1. Va da like postarii de concurs de pe Facebook sau Instagram

2. Va scrie un comentariu de tip recenzie pentru un produs Homs achizitionat, in sectiunea de comentarii a postarii

3. Va eticheta un prieten in sectiunea de comentarii a postarii

4. Urmareste extragerea de pe 6 decembrie, in cadrul careia va fi anuntat castigatorul. 

Premiile se confirma in 48 de ore, in caz contrar, vom alege alt castigator.
Extragerea se va face prin random.org pe 6 decembrie 2023.
 
Castigatorii vor fi anuntati printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom/
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
 
Tragerea de sorti va avea loc pe data de 6 decembrie 2023.
 
Se va acorda ca premiu: un set cu masa si 6 scaune tapitate.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
 
Castigatorul va fi ales prin extragere pe random.org si ales pe data de 6 decembrie 2023. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.
 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
 
Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 6 decembrie 2023 dupa incheierea extragerii, astfel: se va afisa numele pe pagina Ideal Homs de pe Facebook si Instagram, intr-o postare dedicata.
 
In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.
 
SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
 
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
 
SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
 
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 5 decembrie 2023 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.
 
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
 
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Ideal Homs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/Idealhoms
 
SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.
 
SECTIUNEA 13. LITIGII
 
In cazul unor litigii aparute intre Ideal Homs si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.