Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Homs- Mobila online pentru toate gusturile

13.08.2018
2

Stim ca decoratiunile interioare dau viata casei, tocmai de aceea, ti-am pregatit cea mai moderna mobila online. Usor accesibila si cu o gama variata de produse, Homs este shopul ideal pentru intreaga familie.

Biblioteci, mese, rafturi, comode, coltare, canapele extensibile si mobila pentru baie, toate pot fi ale tale cu un singur click.

Fiecare camera devine mai atragatoare cu mobilierul potrivit. In culori variate, degradeuri vesele si patternuri moderne, mobila living iti va intregi decorul.

Mobila online- solutii decorative la indemana

Cei care prefera stilul clasic, pot opta pentru o bibilioteca de lemn, o masa de dining cu scaune in acelasi ton si un coltar fancy. Alaturi de un lampadar, sau corp de iluminat, camera de zi va deveni oaza ta de liniste si ragaz.

Mobila online are marele avantaj de a fi cumparata in rate, cu livrare in toata tara. Daca iti cumperi un mobilier dormitor complet, ai parte de tot ce iti trebuie, fara sa cauti in mai multe parti.

Combinate perfect, paturile, comodele, dulapurile si rafturile iti creeaza un stil elegant si sofisticat. Functionale si practice, piesele de mobila bucatarie iti fac viata mai frumoasa. Cu un set de masa de bucatarie si scaune, poti completa rapid decorul destinat mancarurilor in familie.

Pentru camerele de socializare poti alege: canapele extensibile, fotolii si mese de cafea in culori pastelate sau nuante dinamice, vii.

Mobila living poate fi aranjata dupa bunul plac, in asa fel incat sa economisesti spatiu. Corpurile de mobila suspendata, cum ar fi rafturile te ajuta sa amplasezi piesele de arta, fara sa ocupi loc din casa.

Inspira-te din gama variata de produse si lasa jocul imaginatiei sa-ti decoreze casa, cu mobila online de la Homs!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

2 Comentarii

Tanasa Ciprian

12 May, 2020

Praesent at turpis mauris. Praesent iaculis porta lorem, eu interdum mi finibus non. Nam justo orci, lacinia et convallis ut, hendrerit non erat. Sed id libero sagittis, luctus tellus vel

Sergiu Stan

12 May, 2020

venenatis elit. Vivamus varius nunc at lorem dictum faucibus. Nam ante nibh, fringilla sit amet maximus quis, efficitur eget turpis. Suspendisse velit lorem, aliquam vehicula felis vitae, egestas commodo tortor. In sollicitudin interdum dolor, in convallis est sodales in

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.