Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Ghid Deco: Cum sa iti gasesti masa de toaleta potrivita

09.02.2021
0

O masa de toaleta este piesa practica si eleganta pe care trebuie s-o integrezi intr-un dormitor boem. Oricare ar fi stilul decorativ dominant din casa, poti alege din colectia de mese de machiaj, create si pentru cele mai pretentioase gusturi.

Cu modele variate, in nuante de lemn natur sau alb luminos, masutele sunt accesoriile ce redefinesc aspectul dormitorului.

Fiind o piesa care s-a pastrat inca din perioada Renasterii, masuta cu oglinda aduce cu sine rafinament si armonie. Pentru a te bucura de maximul de confort si eleganta, trebuie sa ai in vedere anumite tipsuri decorative, care sa te ajute sa alegi modelul perfect.

 

Sfaturi pentru alegerea unei mese de machiaj

 

1. Estimeaza dimensiunea potrivita si distanta dintre celelalte obiecte

 

In functie de spatiul din dormitor, iti poti calcula si cat loc ai la dispozitie pentru amplasarea mesei. Aceasta nu trebuie lipita de pat sau de dulap, si trebuie sa beneficieze de lumina naturala din spatele oglinzii. Mai exact, o poti amplasa langa geam, sau langa o sursa de lumina artificiala: leduri speciale de machiaj, lampa sau lampadar reglabil.

 

Un model deosebit este masa de machiaj cu taburet Reina.

Cu dimensiuni medii, aceasta poate fi aranjata in orice loc al camerei, chiar si intr-un dormitor de apartament, mai restrans. Ce face deosebit acest model este lemnul natur si insertiile de metal din zona picioarelor. Poate fi integrata cu usurinta si intr-un decor clasic, retro, cat si intr-unul modern.

Pret 3751 lei

Modelul include si taburetul pufos.

 

Ca reguli de baza, lasa spatiu de 50 cm intre pat si masa si un loc de 40 cm de la geam, fara sa lipesti masa de calorifer. Acest lucru este important, mai ales cand pastrezi cosmetice in masa, care nu trebuie expuse la caldura.

 

Nu uita sa lasi culoar de trecere in camera spre usa. Una din regulile Feng Shui, este aceea de a nu bloca zona de trecere, cu atat mai mult intr-un dormitor intim, sau de proportii reduse.

 

O alta modalitate de a alege masa potrivita este si economisirea spatiului din camera. Mai exact, poti pastra spatiu in zona de jos pentru alte piese mai grele, iar masa sa fie suspendata pe perete.

Acest design inteligent iti garanteaza mai mult loc in camera si o senzatie de organizare.

Un corp suspendat cu oglinda pentru hol, Mina Homs este fix ce ai nevoie pentru a imbina functionalitatea cu estetica.

Modelul ingust, cu nuante de lemn deschis si gri inchis, este perfect pentru a-ti lasa mai mult spatiu la dispozitie, dar si pentru a te pregati inainte sa iesi in oras.

 

Dimensiuni corp inferior: L 60, l 31.3, h 27.5 cm

Panou superior: h 60 cm

Pret: 365 lei

 

2. Alege o masa de toaleta cu compartimentare inteligenta

 

Daca vrei un dormitor mai ordonat, atunci ai nevoie de spatii de depozitare inteligent montate. Cand vorbim de cosmetice, trebuie sa avem in vedere si sortarea lor pe categorii. Spatiile de depozitare multifunctionale din masa de toaleta cu oglinda Laura, sunt mai mult decat suficiente pentru toate accesoriile. Acest model modern vine in intampinarea tuturor persoanelor care iubesc cosmeticele si bijuteriile sau produsele de make-up.

Cu numai 436 lei, aceasta masa de toaleta suspendata este elementul pe care trebuie sa-l incluzi intr-un dormitor minimalist si luminos. Culoarea alba este neutra, asa ca poate fi asortata cu usurinta si cu alte piese de mobila.

Dimensiunile generoase, de 100 x 376 x 723 mm, fac ca aceasta masuta de make-up sa fie tot ce ai visat in aranjarea cosmeticelor preferate.

Modulul se monteaza suspendat si beneficiaza de o oglinda ampla, dar si de un blat rabatabil care ascunde un spatiu extra pentru depozitare.

Este o varianta curata si ingrijita de a-ti pastra cosmeticele, fara sa ramana toate la vedere si sa aglomereze vizual camera.

 

3. Materialul usor pentru o masa de machiaj cu oglinda, ideal pentru un dormitor aerisit

 

Dormitorul trebuie sa respire, sa iti confere spatiu pentru ore de relaxare in voie. Alegerea materialului pentru mobila este un pas elementar. Lemnul este un material nemuritor, care se poate folosi in orice casa in stil clasic, sau retro.

Daca ai nevoie de o mobila mai usoara, care poate fi rearanjata ori de cate ori doresti, opteaza pentru PAL sau MDF. Acestea au o rezistenta sporita, datorita finisajelor si sunt si mai facil de amplasat in orice dormitor.

 

Procesul de curatare este similar ca la lemn, cu o laveta cu microfbra si produse de curatare specifice mobilei.

Un model ideal pentru un dormitor modern este o masa de machiaj Jade.

Realizata din PAL de 18 mm ce ii ofera o durata de viata indelungata, masa de toaleta alba este conceputa intr-un stil foarte practic. Dimensiunile de L 74.2 , l 37.6, h 107.5 cm, o fac ideala mai ales pentru spatiile restranse, sau chiar si intr-un dormitor pentru adolescenti. Poate fi folosita drept birou, iar dulapul inchis si sertarul devin pe loc 2 spatii de depozitare foarte bine amplasate, chiar si pentru accesorii de birotica.

Pret 474 lei.

 

 

4. Accesorizeaza mesele de toaleta cu tabureti

 

Vrei sa stai comod in fata oglinzii? Nimic mai simplu. Alege un taburet potrivit. Spre deosebire de scaunele clasice, acestia nu ocupa mult loc si pot fi aranjati dupa ce ai terminat treaba, sub masa de machiaj.

Poti opta pentru tabureti patrati sau rotunzi, in culori variate, care sa aduca o pata de culoare in incapere.

Pentru ca nu necesita mult loc, un taburet dreptunghiular gri este fix ce ai nevoie. Acesta se poate plia pe orice decor si este extrem de comod. Pret: 284 lei

Un alt model, care iti va incanta privirea, ori de cate ori il privesti, este un taburet Valencia. Tapiteria cu irizatii in nuante de verde si galben aminteste de frumusetea labradoritului, un cristal semipretios, folosit in crearea bijuteriilor. Pret: 218 lei

Admirate si elegante, mesele de make-up sunt tot mai populare in amenajarea dormitorului. Cu spatii suficiente pentru bijuterii, creme, sau farduri si pensule, acestea iti vor arata ca exista un loc perfect pentru micile accesorii pe care le iubesti.

Alege si tu o masa de toaleta Homs si adu un plus de rafinament casei tale!

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.