Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Design modern acasa cu biblioteca pentru living ideala

24.01.2022
0

Dintr-o casa moderna nu lipseste niciodata o biblioteca pentru living chic, eficienta si in tendintele moderne de home deco. Odata cu trecerea timpului, am renuntat usor la bilbiotecile mari si voluminoase care acopereau pe vremuri cate un perete intreg. Astzi, o biblioteca ideala tine mereu cont de spatiu, are un design pe cat de estetic, pe atat de functional, si sunt create pentru a infrumuseta spatiul, nu pentru a ascunde carti sau alte lucruri pe care dorim sa le depozitam. 

Cu bibiliotecile de living din gama Homs nu vei da gres niciodata. Inspira-te mai jos din aceste piese in tendinte si alege-o pe care pe care simti ca trebuie sa o ai si acasa.

Biblioteci de living moderne de la Homs

Daca iti place stilul modern, simplist, dar de impact prin detalii, alege biblioteca cu 6 polite Cool Homs, cu cadru metalic si frame-uri imbinate armonios. Jocul cromatic elegant de stejar si nuante de nuc si formele geometrice, creeaza din livingul tau un loc de relaxare avangardist. Este dotata cu 3 rafturi transervasale, ceea ce este un plus pentru depozitare. 

Daca preferi designul cu linii rotunjite, mai blande si inspirate dintr-un stil vintage-modern, etajera cu 5 polite Box Homs iti va placea cu siguranta. Etajera a fost conceputa pentru un stil modern, iar datorita culorilor negru si maro, se potriveste si intr-un living contemporan. Cele 5 polite o fac usor de folosit si de aranjat chiar si-n camerele mai mici, ajutand la economisirea spatiului. Poti sa-ti aranjezi in voie piesele folosite de zi cu zi, carti, flori, sau piese de arta ori tablouri mici. 

Celor care sunt adepti ai stilului avangardist le recomandam biblioteca Daiana Homs. Aceasta are un design modern, cu linii abstracte si numeroase spatii de depozitare pe care sa le decorezi cu poze, carti, colectii de jocuri sau piese de arta.

 

Alege-ti preferata din gama Homs si bucura-te de piese de mobilier in tendinte moderne chiar la tine acasa!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.