Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Decoratiuni de vara cu un set canapele si fotolii

10.06.2021
0

Vara asta, ai cele mai HOT decoruri pentru sufragerie sau balcon, cu un set canapele si fotolii Homs. La preturi accesibile si de o calitatea superioara, aceste seturi se pliaza si pe decoratiunile de lux. Fiecare model aduce cu sine un plus de rafinament in camera de zi si creeaza un aspect mai prietenos, care invita la socializare.

Canapelele de 2 persoane sunt cele indicate in seturile de lounge. Acestea ofera spatiu suficient fie cand este cu cineva drag, fie cand te relaxezi singur. Designul cu linii anatomice urmareste sa ofere extra confort de fiecare data cand le folosesti.

Fotoliile fixe raman in topul preferintelor desginerilor de interior. Practice si de efect, acestea sporesc senzatia de liniste si de calm din casa. Atunci cand vrei un loc pentru tine in care sa te refasesti, un fotoliu comod este alegerea smart.

 

Cateva tipsuri decorative pentru zona de lounge:

 

- Pastreaza designul cat mai simplu si mai aerisit. Camera trebuie sa respire. Evita mobilierul greoi, pe tot peretele.

- Pune canapeaua si fotolii la o distanta de minim 30-40 cm de perete. Astfel, ai acces la geam, draperii, fara sa fie necesar sa le muti.

- Amplaseaza in proximitate o masa de cafea. Langa fotolii si canapea trebuie sa ai un suport pentru cani, telecomenzi, laptop. Cu o masuta de cafea multifunctionala, ai acest mic accesoriu care iti va fi mereu la indemana.

- Alege canapele extensibile in camerele mici sau medii. Acestea te ajuta sa economisesti spatiu ziua, iar seara sa ai un pat comod. Ciar daca le alegi individual si nu sunt la set, acestea iti completeaza perfect zona de relaxare.

- Nu pune canapeaua langa usa. Evita sa blochezi zona de trecere. Creeaza un culoar imaginar si pastreaza acel loc pentru deplasarea prin camera. Obstacolele mari nu ajuta la organizarea camerei de zi.

- Cat mai putine culori, dar jocuri vii si dinamice. Pastreaza aceasta regula daca vrei sa nu suprasoliciti vizual oaspetii. Nu pune foarte multe culori si nici multe pattternuri sau modele. De exemplu, daca mizezi pe un model floral, nu mai pune si perne cu model geometric si tapet incarcat.

- Alege calitatea si pune confortul pe primul loc. Opteaza pentru un design ergonomic, care sa sustina spatele atat in pozitie culcata, cat si in sezut.

 

Ce set de canapele si fotolii sa alegi pentru un living modern

 

Canapele si fotolii colorate in acorduri galben- verde

Acest set de canapea 2 locuri cu fotolii fixe este perfect atat intr-o sufragerie, cat si intr-un balcon spatios. Setul este conceput ca un joc inspirat din natura. Nuanta de verde aminteste de natura infrunzita vara, iar galbenul de razele soarelui.

Tot cadrul este echilibrat de elementul cheie: picioarele de lemn. Acestea confera setului o rezistenta sporita de-a lungul anilor si nu prezinta un risc pentru cei mic. Picioarele au un finisaj cu lac, ce ii aduce mai multa stralucire, in functie de cum bate lumina.

In plus, modelul cu picioare inalte iti permite o mai usoara intretinere a camerei. Nu mai e nevoie sa muti mobila pentru a face curat. Astfel, alegerea acestui ansamblu iti garanteaza si un cadru mai sanatos pentru tine si cei din jur.

 

Canapea extensibila clasica- influente vintage intr-o camera de vis

Daca vrei un decor ultra practic si mai ales elegant, alege o canapea extensibila Vera Homs. Aceasta se incadreaza de minune intr-un cadru clasic, vintage. Daca ai mai mult spatiu in camera, poti sa o asortezi si cu 2 fotolii, tot in acorduri galben – maro.

Aceasta canapea este foarte practica si cand vrei sa pastrezi mai mult loc in dulap. Modelul are si o lada de depozitare ampla, pe care o poti folosi pentru lenjeria de pat si perne. Astfel, economisesti loc in dulap pentru alte haine.

Canapeaua maro confera camerei un aer boem si prietenos, fiind o culoare blanda, care armonizeaza. Atat corpul canapelei, cat si bratele acesteia sunt capitonate cu detalii ce ii ofera eleganta modelului Vera Homs si o recomanda intr-un decor atemporal.

 

Dimensiuni:

 

Lungime: 220 cm, sezut: 55 cm, spatar: 55 cm, inaltime 93 cm

 

Extinsa: 190 x 110 cm

 

Set canapea rosie si fotolii fixe rosii- acordul dinamic din casa ta

 

Daca vrei un cadru futurist, alege acest set canapea si fotolii rosii. Nuanta de rosu este una antrenanta pentru ochi. Studiile au dovedit ca rosu este culoarea preferata in numar majoritar, la nivel international. Cu acest ansamblu nu vei da gres intr-un cadru modern.

Decorurile moderne merg pe 2 lucruri: simplitate si functionalitate. Aceste set le indeplineste pe amandoua. Il poti tine unit sau poti pune separat cate un fotoliu in camera in care vrei sa te relaxezi.

Ce trebuie sa ai in proximitate este desigur o comoda TV. Astfel, zona de lounge este gata. Poti sa urmaresti serialele sau emisiunile preferate din confortul casei tale.

Cand ai invitati, fiecare isi poate gasi locul fie pe canapea, sau pe un fotoliu. Este un ansamblu ideal chiar si-n serile de gaming sau boardgames.

 

Dimensiuni:

 

L 68 cm, adancime 68 cm, inaltime fara picioare 50 cm, inaltime pana la sezut (picioarele: 30 cm)

Canapea 2 locuri:

L 130 cm, adancime 65 cm, inaltime picioare: 34 cm

 

Canapea extensibila Bianca pentru un cadru modern

 

Daca vrei sa pastrezi mai mult spatiu pentru zona de trecere, dar sa ai si un pat generos, alege o piesa 2 in 1. Canapeaua extensibila Bianca este modelul inteligent pentru camera de zi. Daca ai oaspeti, care raman peste noapte, canapeaua devine instant un pat dublu.

Culoarea alba o face perfecta in casele moderne, contemporane, in care se pune accentul pe multifunctionalitate.

Sistemul de extensie este usor de folosit si poti sa rabatezi zona sezutului individual, ca sa iti personalizezi spatiul cat ai bate din palme. Cu ce vine in plus este salteaua. Aceasta este extrem de comoda, are o densitate medie si sustine foarte bine coloana. Pernutele sunt si ele comode si intaresc senzatia de relaxare pe care ti-o ofera acaeasta canapea extensibila.

 

Intra in sectiunea de canapele si alege si tu un set de canapele si fotolii sau o canapea pe gustul tau.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.