Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Decor inspirat de Paste cu un set masa extensibila si scaune

16.04.2021
0

 

Pastele acesta il petrecem in familie, iar cu un set masa extensibila si scaune ai decorul perfect din bucatarie sau living.

Fie ca-ti pui o masa aniversara cu cei dragi, sau vrei sa decorezi sufrageria cu o zona de dining, pe siteul nostru gasesti tot ce-ti doresti.

Indiferent de modelul preferat, sau de stilul decorativ, cadrul pentru intrunirea cu cei dragi trebuie sa fie perfect optimizat.

In functie de spatiul avut la dispozitie, poti sa introduci 4 sau 6 scaune. Daca amenajezi masa de Paste intr-un living tip open-space, atunci poti introduce si canapele si fotolii.

Bucataria este o invitatie la bunastare. Aici, poti sa pregatesti preparatele traditionale si sa servesti masa, intr-un cadru ambiental.

 

1. Decoratiuni de Paste in functie de spatiu:

 

1.1. Ce modele de mese extensibile si scaune sa alegi pentru o camera restransa

Pentru camerele restranse, ai nevoie de mese extensibile. Acestea sunt o alegere inspirata, prin care poti sa economisesti spatiu. Ziua poti sa folosesti masa ca suport de baza pentru gatit, iar cand ai o aniversare, poti sa extinzi blatul.

 

Sfatul designerului: Pentru a crea senzatia de mai mult spatiu foloseste culori deschise. Mesele extensibile cu blat alb si cu decoratiuni in blatul de sticla termorezistent sunt cele mai inspirate alegeri.

 

Cu o masa extensibila si scaune Fusion ai ansamblul perfect din camera de zi sau bucatarie.

 

Blatul de sticla este elementul cheie. Acesta este alb pur si decorat cu nuante de roz pudrat. Sticla termorezistenta nu se deterioreaza si nu crapa la temperaturi ridicate. In plus, blatul nu se pateaza si se mentine curata tot timpul. Spre deosebire de blatul de lemn, nu este afectata de apa, aburi, mucegai sau pete de la mancare si bauturi.

Masa vine cu un extra beneficiu: picioarele de lemn masiv. Acestea completeaza perfect cadrul, fiind asortate cu cele ale scaunelor. Avantajul este ca sunt sigure si pentru copii, nu zgarie, nu ranesc. In plus, picioarele de lemn nu ruginesc si ofera mai multa eleganta acestui ansamblu de dining deosebit.

 

Pret: 1249 lei

 

1.2. Masa de lemn masiv pentru camerele ample

 

Ideal intr-o camera cu dimensiuni generoase, acest set masa extensibila cu 4 scaune tapitate nuc cu un material textil de inalta calitate, iti face loc sa va adunati cu toti la masa. Modelul in nuante blande de lemn brun este potrivit chiar si intr-o familie mai numeroasa. Designul este unul care se potriveste si intr-un cadru modern, sau intr-unul clasic, iar nuanta este una calma, profunda, perfecta pentru momentele in familie.

Totodata, ansamblul iti aduce natura la tine in casa, mai ales de Paste, cand totul prinde viata. Masa de lemn reuseste sa influenteze atmosfera incaperii si face o echipa buna cu alte elemente de mobila pentru bucatarie sau chiar living.

Scaunele tapitate creeaza un contrast aparte. Nuanta de gri deschis se imbina de minune cu picioarele de lemn natur, similare cu cele ale mesei.

 

Pret: 989 lei

 

2. Decoratiuni de Paste in functie de stil

 

2.1. Living modern cu un set de dining multifunctional

 

Daca vrei sa imbini rafinamentul cu functionalitatea, atunci mizeaza fie pe piese pliabile, fie pe mese extensibile. Cu mecanisme de extensie incorporate cu delicatete in blat, mesele reusesc sa se incadreze in orice decor modern.

Stilul contemporan mizeaza pe linii simple, cadre minimaliste, obiecte drepte, fara multe curburi sau ornamente.

Cu cat mai simplu si mai aerisit este cadrul, cu atat vei beneficia de mai mult loc pentru familia ta.

 

Set masa extensibila cu 6 scaune stejar tapitate maro Valentina Homs are dimensiuni medii de 170 x 80 cm.

Indiferent daca te aduni cu prietenii la o seara de board games sau cinezi impreuna cu familia, setul cu 6 scaune stejar Valentina Homs este alegerea potrivita. Dispunand de un design contemporan si curat, masa extensibila cu aspsect de lemn deschis la culoare, iti va oferi camerei tale eleganta mult dorita.

Jocul cromatic de crem si maro inchis este unul bland, pornit de la clasicul alb-negru. Scaunele vin cu mai mult spatiu de confort si au un design ergonomic. Mai exact, cadrul prezinta intarituri laterale in zona coatelor, pentru a sustine spatele intr-o pozitie comoda.

 

Comanda acum si observa cum se va transforma in piesa de baza din living-ul tau!

 

 

2.2. Bucatarie in stil clasic cu o masa extensibila cu ornamente

 

Stilul clasic se axeaza mai mult pe eleganta, pe detalii. Ornamentele nu lipsesc, iar insertiile de lemn, alb si auriu sunt bine-venite.

Aici, jocul de culori trebuie sa fie cat mai bland si mai romantic. Atmosfera classica este una boema, care indeamna la visare. Scaunele sau fotoliile cu forme ample, rotunde, canapelele cu perne pufoase sau mobila de lemn, sunt cateva elemente cheie.

 

Set masa extensibila cu 4 scaune tapitate, Valentina Homs masa ta eleganta de Paste si-n restul anului

Realizat intr-o nota clasica, cu un design aparte, acest set masa extensibila cu 4 scaune tapitate iti va aduce o schimbare considerabila in atmosfera incaperii. Materialul din care e realizata masa este PAL 18 mm de o calitate superioara si asigura un trai indelungat produsului. Usosr si rezistent, cadrul devine piesa centrala din camera de dining. Ornamentul alb creeaza un contrast foarte placut cu textura lemnului si anima camera de zi.

Scaunele prezente in acest set reusesc sa intre intr-un contrast foarte cald si placut ochilor cu nuanta mesei. Fiecare scaun in nuante de roz pudrat, este tapitat cu material textil rezistent si moale la atingere, ce creste considerabil gradul de confort resimtit.

 

Orice model prezentat, se poate asorta atat cu o comoda Tv, un model din colectia de canapele si fotolii sau cu rafturi de perete pentru o mai buna organizare.

Bucura-te de un Paste in familie si decoreaza cu cel mai practic set masa extensibila si scaune Homs.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.