Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa-ti organizezi holul cu un pantofar Homs si o mobila hol

17.06.2022
0

Casa ta iti creeaza o atmosfera placuta inca de la intrare, tocmai de aceea ai nevoie de un pantofar Homs pentru un spatiu organizat. Fie ca optezi pentru deocrarea unei case, a unui apartament, garsoniere sau zona de lucru, pantofarul este o piesa nelipsita. Acesta te ajuta sa-ti aranjezi mai bine incaltarile si sa ai un spatiu delimitat pentru pantofi si produsele de ingrijirea lor.

Pentru camerele cu spatiu restrans, este recomandat un pantofar cu compartimente la vedere, pentru a facilita incaltarea in hol. In camerele mai ample, poti alege un corp de depozitare inchis, care sa pastreze incaltarile familiei protejate de praf sau expunerea la soare.

 

Deco tips pentru holurile restranse:

 

1. Alege culori deschise pentru mobilier de hol: alb, crem sau stejar

2. Pastreaza cat mai putine piese decorative la nivelul solului

3. Mergi pe combinatii 2 in 1: pantofar si cuier

4. Nu incarca vizual cu mai multe culori diferite la mobila

5. Nu pune pantofare ample cum ar fi cele tip bancuta

 

 

Ce tipuri de pantofare moderne sa alegi:

 

1. Cuier si pantofar in stil industrial

Stilul industrial a cucerit lumea desingului cu piesele simple si de efect. Acest cuier cu pantofar din metal si lemn este unul 2 in 1 care aduce mai multa functionalitate in casa ta. Fie ca-l pui in holul ingust sau in dressing, ai loc suficient pentru cateva geci, haine, si perechi de incaltaminte.

Pantofii pot sta la vedere si ii poti lua mai usor de pe standurile deschise, care-ti lasa loc la vedere pentru incaltamintea de sezon.

Mobilierul nu ocupa mult spatiu, insa oferta un spatiu generos pentru depozitare pentru pantofi, sandale, si ghete, dar si pentru jachete.

 

Agatatorile de pe paravanul cuierului iti ofera loc suficient pentru hainele pe care le porti cel mai adesea, in orice anotimp.

 

2. Pantofar alb cu spatii extra de compartimentare

Noula pantofar Bella este cea mai populara alegere pentru case si apartamente in care vrei un plus de functionalitate si eleganta. Acest model de dimensiuni ample este piesa esentiala pentru un cadru 100% optimizat si organizat ca la carte. Culoarea alba a blatului si cadrului il face ideal in holurile mici, cat si in casele in care vrei sa conferi mai multa luminozitate. Prezinta un design modern, care se potriveste perfect in apartament, dar si in case sau intr-un dressing in care vrei sa-ti aranjezi incaltamintea.

Pantofarul are si un spatiu pentru tricouri sau jachete, dispus pe o bara pe care poti amplasa umerase. Astfel, ai hainele gata aranjate, fara sa mai fie nevoie sa le calci inainte de plecare.

 

3. Economiseste spatiu cu un pantofar si cuier suspendat

Personalizeaza-ti holul cu un cuier cu pantofar hol Royal Homs 90 x 33 x 52,5 cm Alb-gri. Acest model face un melanj intre retro si modern, prin culorile blatului si a designului. Este confectional din pal solid, de 18 mm, care are un finisaj lucios. Felul in care este lucrat ii confera o rezistenta sporita in timp si il face mai usor de utilizat. Pantofarul Homs este usor de amplasat intr-un hol restrans sau in zona de intrare de la casa, datorita dimensiunilor medii.

Acesta contine 2 spatii separate: unul pentru incaltaminte si unul pentru haine. Modelul este conceput pe cadru din pal alb, foarte rezistent, prevazut cu un finisaj rezistent la umezeala si uzura.

In functie de dimensiunile din casa, daca ai mai mult loc in hol, alege sa decorezi cu un cuier cu oglinda si pantofar un ansamblu complet. Acest set aduce mai multa functionalitate si este o solutie eficienta pentru un hol mai bine optimizat. Ai spatiu suficient pentru geci, veste, palarii, sepci, poseta, dar si pentru perechile de pantofi ale intregii familii.

Pentru casele moderne in stil minimalist, care radiaza armonie si eleganta, un accesoriu must-have este un pantofar cu oglinda de tip consola, pe care sa-ti pui cosmeticele.

Vezi mai multe cuiere hol si alege un pantofar potrivit si decoreaza practic si inspirat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.