Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum să-ți accesorizezi baia? 5 idei de reorganizare

26.07.2023
0

Cum să-ți accesorizezi baia? 5 idei de reorganizare

 

Dacă ești în proces de renovarea al casei sau pur și simplu te-ai plictisit de modul în care arată baia ta, a venit momentul unei schimbări. Modul în care amenajezi și accesorizezi baia va influența mult transformarea întregului spațiu, iar în esența, baia trebuie să fie o oază de liniște și relaxare, bine organizată care să-ți ofere toată funcționalitatea de care ai nevoie. 

În articolul de astăzi am pregătit pentru tine 5 idei practice și moderne care te vor ajuta să-ți reorganizezi baia și să te bucuri te întregul spațiu. 

 

Cum organizezi baia din punct de vedere funcțional?

 

Indiferent de cât este de mică sau mare este baia ta, pentru o bună funcționalitate aceasta necesită soluții de depozitare și organizare. În plus, în baie tot timpul vor fi multe lucruri, dacă știi să le organizezi cum trebuie te poți bucura de o baie aerisită și frumoasă.

Încearcă pe cât posibil să eviți aglomerația din baie. Poți începe prin a stabili care sunt obiectele de care ai cu adevărat nevoie pentru a evita aglomerarea inutilă a întregului spațiu. Printre obiectele indispensabile dintr-o baie se numără și suportul de periuțe de dinți, dispenserul de săpun, suportul de hârtie igienică, peria de toaletă, coșul de rufe sau dulapul de baie cu coș de rufe integrat.  Pe lângă acestea mai sunt și alte obiecte opționale care îți pot fi de folos în organizare. (rafturile și etajerele, polițele pentru oglindă, bare de sprijin sau perdele de duș)

Începe cu organizarea lucrurilor indispensabile la care poți să adaugi ulterior și lucruri opționale de care ai avea nevoie și pe care le poți include cu ușurință în design fără a încărca spațiul. 

Dacă te regăsești în situația de mai sus uite aici, o selecție de dulapuri de baie cu coș de rufe inclus care te ajută să organizezi lucrurile dar și să economisești spațiu. În plus, designul lor modern le permite să se încadreze cu ușurință în orice stil ai alege. 

 

Resigilat:Dulap baie cu cos de rufe, Mondo Homs, nuc, 155 x 35 x 32 cm

dulap de baie cu cos de rufe

 

Un dulap de baie într-un design modern care să-i ofere băii tale un aspect plăcut. Dulapul de baie cu coș de rufe este dotat în partea de sus cu un spațiu de depozitare cu 3 polițe și ușa închisă. Acestea sunt utile în organizarea prosoapelor,  a detergenților sau a produselor cosmetice. Iar în partea de jos este dotat cu un coș de rufe care se maschează cu ușurință cu o altă ușă. Realizat din lemn calitativ și în dimensiuni mici, acesta este un accesoriu practic și util indiferent de dimensiunea băii tale. 




           Cos de rufe din lemn cu 1 compartimente textil Homs 44 X 90 X 90 cm

dulap de baie cu cos de rufe integrat

 

 

Dacă îți plac lucrurile organizate la vedere, acest dulap de baie din lemn cu coș de rufe este pentru tine. Cu un design simplu și elegant se încadrează perfect în baia copiilor sau în baia de serviciu pentru o bună organizare a produselor de curățare. 




Cos de rufe din lemn cu un compariment textil Homs 50 x 44 x 85 cm

dulap baie cu cos pentru rufe



Dacă baia ta este mică și ai nevoie de un dulap care să te ajute în economisirea spațiului, acest dulap de baie cu coș de rufe din material este perfect. Simplu și ușor de manevrat, te ajută în organizarea lucrurilor din baia ta. 



Cum amenajezi baia din punct de vedere estetic?

 

Acum că știi cum se organizează o baie din punct de vedere funcțional, acordă atenție și organizării din punct de vedere estetic. Dacă ai ales deja un stil pentru baia ta, încearcă să te ții pe cât posibil de acesta. Da e bine și recomandat să împrumuți și elemente din alte stiluri, dar fără a devia de la stilul deja ales. 



Stilul modern/ minimalist 

 

Dacă baia ta are un stil modern sau minimalist, orientează-te spre accesorii cu finisaj lucios sau satinat. Acestea sunt ușor de combinat cu alte elemente și se integrează cu ușurință în design. 

 

Stilul clasic/ vintage

 

O baie în stilul clasic sau vintage poate fi accesorizată cu obiecte elegante sau finisaje din fier, bronz sau chiar ceramică. Acestea vor da o nota personală încăperii scoțând în evidență frumusețea întregului spațiu. 

 

Stilul rustic / natural

 

Dacă ai ales stilul rustic sau natural accesorizarea băii tale va fi mult mai ușoară. Poți apela cu ușurință la obiectele și decorațiunile din lemn natural pentru a contura întregul design.

Uite aici o selecție de articole și accesorii la care poți apela pentru organizarea băii tale:



Suport hartie igienica stil industrial Homs 25x12 cm

suport baie

Raft de perete pentru baie Happy Homs, lemn natur

raft de baie

Stand suport toaleta,seria wood,homs,lemn natur,700034

suport baie

Suport prosop din lemn-metal Industrial Homs,seria wood 40x10 x 14 cm,700156

suport prosop baie

 

Alte sfaturi de care să ții cont în reorganizarea băii tale

 

Amenajarea și organizarea unei băi nu e un proces ușor dar rezultatul este pe măsura efortului depus. Ține cont de preferințele și gusturile tale și alege cu atenție elementele și obiectele pe care vrei să le incluzi în design. Pe lângă acestea am mai pregătit pentru tine câteva sfaturi de care să ții cont:

 

Pune accentul pe lumină

 

Este foarte important ca baia să fie o încăpere luminată. Dacă nu ai acces la lumina naturală nu te îngrijora, o poți obține cu ajutorul obiectelor de iluminat. Alege-le cu atenție. 

 

Inlcude un colț al naturii în baia ta

 

Natura este cea care ne încarcă cu energie. Ai grijă să aduci natură și în oaza ta de liniște. Poți apela la plantele mari decorative potrivite pentru baie sau pentru plăntuțele mici la ghiveci pe care să le organizezi prin întreaga încăpere. 

 

Oferă mai multă culoare băii

 

Baia trebuie să fie un loc relaxant și primitor care să te încarce cu energie pozitivă. Nu fugi de culori. Chiar dacă alegi să ai o baie în nuanțe albe, îi poți oferi acestea o pată de culoare cu ajutorul mobilierului și accesoriilor pe care alegi să le incluzi. 

 

Reorganizează-ți baia după  bunul plac și fă alegeri în funcție de preferințele tale. 

Descoperă pe site toate dulapurile de baie cu coș de rufe și întreaga  noastre gama de accesorii pentru baia ta. Selectează obiectele inspirat și bucură-te de ele la tine acasă!



Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.