Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum sa amenajezi un spatiu de depozitare eficient cu mobilier inteligent

07.06.2023
0

Cum sa amenajezi un spatiu de depozitare eficient cu mobilier inteligent

 

Indiferent cat de mare sau mica este casa ta, organizarea si depozitarea eficienta sunt aspecte importante pentru un stil de viata ordonat si optimizat. Mobilierul inteligent poate fi solutia ideala pentru a maximiza spatiul de depozitare si pentru a crea un mediu curat si organizat. In acest articol, vom explora cateva sfaturi si idei pentru a amenaja un spatiu de depozitare eficient cu ajutorul mobilierului inteligent.

comoda tv

Opteaza pentru dulapuri si comode cu sertare retractabile

 

Dulapurile si comodele cu sertare retractabile ofera un spatiu de depozitare aditional, permitandu-ti sa accesezi cu usurinta obiectele depozitate in partea din spate a sertarelor. Aceasta caracteristica inteligenta faciliteaza organizarea si mentinerea unui mediu ordonat. In sufragerie, opteaza pentru comode TV cu sertare, iar in dormitor alege o masa de toaleta suspendata cu oglinda.

mobilier modular

Alege mobilier modular

 

Mobilierul modular iti ofera posibilitatea de a personaliza spatiul de depozitare in functie de nevoile tale. Poti combina diverse module si elemente de mobilier pentru a crea configuratii adaptate spatiului tau. Astfel, poti utiliza eficient fiecare coltisor si fiecare perete al camerei.

etajera

Foloseste etajere pentru colt

 

Colturile camerelor se transforma usor in spatii de depozitare atunci cand optezi pentru o etajera de colt. Poti pune pe ea plante sau decoratiuni, sau le poti tranforma in dulapuri folosind cutii. Organizeaza obiectele de care ai nevoie in cutii si aseaza-le pe rafturi.

pat cu lada de depozitare

Incorporarea patului cu spatiu de depozitare

 

Daca ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare in dormitor, opteaza pentru un pat cu lada de depozitare. Aceasta solutie inteligenta iti permite sa depozitezi lenjeria de pat, hainele sezoniere sau alte obiecte in sertarele amplasate sub pat. Astfel, vei economisi spatiu pretios in camera si vei mentine un aspect ordonat.

dulap cu oglinda

Utilizeaza oglinzi cu spatiu de depozitare

 

Oglinzile cu sertare sau dulapurile cu oglinda e sunt excelente pentru a combina functionalitatea oglinzii cu spatiul de depozitare. Poti depozita produsele de ingrijire personala, bijuteriile sau alte obiecte mici in interiorul oglinzii, economisind astfel spatiu pe perete.

stand umerase

Foloseste standuri pentru umerase

 

Un stand pentru umerase te ajuta nu doar sa iti organizezi dulapul. Majoritatea suporturilor pot acomoda 7-8 umerse, astfel ca la inceput de saptamana iti poti pregati tinutele. Vei economisi timp in fiecare dimineata si vei arata mereu impecabil.

canapea cu lada de depozitare

Canapea cu lada de depozitare

 

Daca ai nevoie de un loc confortabil pentru relaxare in living sau intr-o camera de zi, alege o canapea cu lada de depozitare, precum canapeaua Vegas. Aceasta canapea inteligenta iti ofera un spatiu practic pentru depozitarea paturilor, pernelor sau a altor obiecte de uz casnic. Lada de depozitare este integrata sub canapea si este accesibila prin simpla ridicare a suprafetei de sezut. Astfel, vei beneficia de un spatiu de relaxare confortabil si de un loc suplimentar pentru depozitare in acelasi timp.

 

Amenajarea unui spatiu de depozitare eficient cu mobilier inteligent poate face o diferenta semnificativa in organizarea si functionalitatea casei tale. Prin optiunile inteligente de mobilier, cum ar fi sertare retractabile, mobilier modular si solutii ingenioase de depozitare incorporate in diferite piese de mobilier, vei putea exploata in mod optim spatiul disponibil si vei crea un mediu ordonat si practic.

 

Investeste in mobilier de calitate si inteligent, care sa iti usureze viata si sa iti ofere solutii eficiente de depozitare. Amenajeaza-ti casa astfel incat sa fie un spatiu functional, organizat si atragator, cu ajutorul mobilierului inteligent!

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.