Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cum să adaugi culoare într-un living modern: Top 3 canapele colorate Homs

08.11.2023
0

Dacă vrei să aduci culoare în livingul tău, canapelele colorate Homs sunt opțiunile ideale pentru a revigora atmosfera și aspectul spațiului! În articolul de astăzi, îți prezentăm cele mai bune 3 modele de canapele colorate Homs, care pot transforma instant orice cameră într-una plină de personalitate și stil!

De multe ori, se întâmplă să alegem mobilierul în nuanțe neutre, pentru a evita riscul de a face combinații care ar putea afecta aspectul general al decorului. Cu toate acestea, dacă preferi un stil de design simplu și minimalist, dar dorești să adaugi și o notă de culoare spațiului tău, îți prezentăm cu încredere trei opțiuni de canapele colorate Homs. Aceste canapele oferă o modalitate ușoară de a aduce strălucire și vitalitate într-un decor simplu, oferind în același timp confort și funcționalitate.

1) Canapeaua colorată 2 locuri Desen Homs

Canapeaua colorată Desen Homs te cucerește cu nuanțele sale calde, în predominanța culorii portocalii, având un design în carouri, pe care sunt desenate detalii elegante. Această canapea nu doar că arată fabulos, dar se dovedește a fi și incredibil de practică! Poate servi ca loc confortabil de relaxare, dar și ca un pat spațios pentru momentele de odihnă. Cu o structură metalică rezistentă și utilizarea unei stofe de înaltă calitate, investești într-o canapea rezistentă, durabilă și plină de personalitate. 

Dimensiuni: 

  • Lungime (cu tot cu brațe): 180 cm (+-2 cm)
  • Înălțime: 80 cm
  • Lățime: 80 cm (din perete)
  • Poziție canapea: 80 cm x 140 cm
  • Poziție pat: 70 x 177 cm (+-2 cm)

2) Canapeaua colorată 2 locuri Homs - Seria 120

Următoarea opțiune de canapea colorată Homs este modelul cu Seria 120, disponibilă în diverse culori, precum portocaliu, albastru și verde. Cu dimensiuni compacte și design modern, această canapea oferă un loc confortabil pentru relaxare și se poate transforma într-un pat spațios la nevoie. Culoarea portocalie adaugă o notă de vitalitate și stil în orice încăpere,  iar designul modern se integrează armonios în diverse decorațiuni interioare. 

Dimensiuni: 

  • Lungime (cu tot cu brațe): 180 cm(+-2 cm)
  • Înălțime: 80 cm
  • Lățime: 80 cm (din perete)
  • Poziție canapea: 80 cm x 140 cm
  • Poziție pat: 70 x 177 cm (+-2 cm)

3) Set canapele colorate Cocktail Relax Homs

Cu un set de canapele colorate Cocktail Relax, ai o modalitate minunată de a aduce o notă vibrantă în orice locuință. Culoarea sa bogată și designul cu modele multicolore atrăgătoare se potrivesc perfect cu ultimele tendințe decorative. Setul poate fi integrat cu ușurință în diverse spații precum living, balcon sau într-o terasă închisă. Acest model de canapele colorate pune accent pe rafinament, delicatețe și oferă un plus de confort oriunde ar fi amplasat.

 

Dimensiuni: 

  • Lungime: 130 cm
  • Adâncime: 65 cm
  • Înălțime picioare: 34 cm 

 

Alte accesorii colorate Homs pentru livingul tău

În plus față de canapelele colorate Homs, poți completa designul livingului tău modern cu alte accesorii vibrante, cum ar fi:

a) Măsuța de cafea colorată

O masă de cafea colorată poate fi un element cheie în livingul tău. Cu o alegere inspirată, vei atrage cu ușurință atenția asupra acestui element central și vei schimba atmosfera într-un decor simplu, minimalist. Descoperă măsuțele de cafea Homs și alege cele mai vii nuanțe pentru livingul tău!

 

b) Covorul colorat

Un covor colorat poate fi soluția ideală pentru a aduce viață într-un spațiu. Culorile vibrante ale covorului pot adăuga căldură și stil, completând perfect designul interior al livingului tău modern. Explorează colecția de covoare Homs și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine decorului tău!

Concluzii

Adăugarea de culoare într-un living modern poate transforma complet atmosfera și aspectul acestuia. Canapelele colorate Homs sunt alegerea perfectă pentru a aduce stil, funcționalitate și o atmosferă vibrantă în casa ta. Cu opțiunile noastre diverse și accesoriile colorate, poți crea un living modern care să reflecte personalitatea ta și să impresioneze oaspeții.

Așadar, nu mai aștepta! Explorează întreaga colecție de canapele și fotolii Homs și alege-le pe cele în nuanța ta favorită! Adaugă culoare locuinței tale cu Homs!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.