Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Creeaza cel mai chic home office cu un birou Homs.ro

08.11.2021
0

Cand vrei sa iti creezi un home office frumos si eficient, alege birouri din gama Homs.ro. Fie ca vrei un birou in stil industrial, modern sau mai deosebit, in gama Homs.ro vei gasi o multime de piese de mobilier din care sa alegi. In functie de cat spatiu ai (sau nu), ce nevoi vrei sa indeplineasca biroul - de la stil, la dimensiune, la design - la noi ai de unde alege. Iar odata cu pandemia, cu siguranta fiecare dintre cei care pot lucra de acasa si-au improvizat un birou sau coltisor de lucru. 

Ce birou Homs.ro poti alege pentru un home office modern?

Daca ai un spatiu restrans unde sa iti amenajezi biroul si ai doar un laptop, deci nu ai nevoie de un birou mare, poti alege biroul de laptop cu rafturi Ruby. Biroul nu ocupa mult spatiu si nu aglomereaza vizual, insa este practic, fiind dotat cu rafturi laterale pentru diverse rechizite. Combinatia de culori este una placuta: stejar cu alb, fiind usor de integrat in orice incapere.

O alta alegere excelenta este biroul cu picioare de lemn Geometric Homs. In nuante de nuc si gri, spatios, perfect pentru a acomoda un calculator de dimensiuni mai mare, se potriveste perfect la perete, intr-un colt mai luminos, precum langa fereastra. Il poti personaliza cu o planta in ghiveci si lucrurile necesare unei sesiuni de lucru de succes. Etajerele cu care vine iti vor oferi tot spatiul necesar pentru depozitarea lucrurilor.

Pentru cei care iubesc stilul industrial si iti doresc un birou in acest stil, biroul cu cadru de metal Crazy Homs este o alegere impecabila. Combinatia de culori alb cu negru il face usor de integrat in decor, iar cele doua spatii de depozitare laterale iti vor crea un efect de insulita de lucru, unde poti avea la indemana tot ce iti trebuie, de la carti la rechizite la ce te inspira cand lucrezi.

In functie de ce birou Homs.ro alegi, ne-ar placea sa impartasesti cu noi o poza a coltisorului tau de lucru de acasa, pentru inspiratie. 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.