Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

CONCURS! Noi dam startul primaverii!

08.03.2023
4

Noi dăm startul primăverii!

 

Felicitări!

 

CONCURS 

Primăvara este momentul perfect pentru a da un nou aspect locuinței!

Îți oferim un VOUCHER de 1500 lei cu care îți poți reîmprospăta casa! Urmărește pașii și ești înscris automat în concurs:

Intră pe www.homs.ro
Alege 3 produse ce ar putea aduce aerul de primăvară la tine acasă

Spune-ne în comentarii care sunt produsele
Etichetează 2 prieteni care ar fi încântați să redecoreze

Bucură-te de primăvară și dă un nou aspect casei tale!

Concursul se desfășoară în perioada 8.03 – 31.03 2023.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data 3.04.2023

Poti comenta pe Facebook si Instagram:
Facebook: https://www.facebook.com/Idealhoms
Instagram: https://www.instagram.com/homsrom/
 
Premiul Homs: Un voucher de cumparaturi de 1500 lei pe care il poti folosi pe site-ul Homs.
1.    Perioada de desfasurare: 8-31 martie2023
2.    Extragerea se va face prin random.org
Castigatorul va fi anuntat printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom 

Regulament CONCURS: Alege 3 produse care iti plac, spune-ne in comentarii care sunt acestea si eticheteaza 2 prieteni.
 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
 Organizatorul Concursului Noi dam startul primăverii (denumit in continuare„Concursul”) este Ideal Homs, cu sediul in Warehouse Sos de Centura, nr 103, Popesti Leordeni, jud Ilfov. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
 
1.    LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
 
Concursul se va desfasura in perioada 8-30 martie 2023 pe paginile de Facebook si: Instagram Ideal Homs
 
Extragerea se va face pe 3 aprilie 2023. Castigatorii vor fi anuntati pe site, pagina de Facebook si Instagram Ideal Homs.
 
SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
 
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Premiul va fi expediat de catre Ideal Homs la adresa castigatorului.
 
Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: Facebook si pe aplicatia de mobile Instagram.
 
SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
 
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
 
Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www.homs.ro si paginile Ideal Homs de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 8-30 martie 2023:
 
1.    Comentezi la postarea dedicata denumirea a 3 produse care iti plac.
2.    Etichetezi 2 persoane carora le-ar placea produsele.
3.    Intri automat in concurs de pe 8-30 martie 2023
4.    Urmareste extragerea de pe 3 aprilie si poti sa te bucuri de premiul nostru: Premiul Homs: un voucher de 1500 lei pentru cumparaturi pe site.
Perioada de desfasurare: 8-30 martie 2023
Premiile se confirma in 48 de ore, in caz contrar, vom alege alt castigator.
Extragerea se va face prin random.org pe 3 aprilie 2023.
 
Castigatorii vor fi anuntati printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom/
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
 
Tragerea de sorti va avea loc pe data de 3 aprilie 2023.
 
Se va acorda ca premiu: Voucher pentru cumparaturi pe site in valoare de 1500 lei. 
SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
 
Castigatorul va fi ales prin extragere pe random.org si alesi pe data de 4 aprilie 2023. Toti participantii la concursul Concurs  trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.
 
 
 
SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
 
Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 4 aprilie 2023 dupa incheierea extragerii, astfel: se va afisa numele pe pagina Ideal Homs de pe Facebook si Instagram, intr-o postare dedicata.
 
In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.
 
SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
 
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
 
SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
 
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 30 martie  , ora 13.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.
 
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
 
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Ideal Homs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/Idealhoms
 
SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.
 
SECTIUNEA 13. LITIGII
 
In cazul unor litigii aparute intre Ideal Homs si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.