Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

CONCURS Love in every home. Câștigă setul de canapele Cocktail pentru casa ta.

01.02.2023
4

Love in every home!

 

Spune-ne ce produse iubești și poți câștiga setul de canapele Cocktail.
Alege 3 produse din orice categorie de pe www.homs.ro și spune-ne în comentarii denumirea acestora.
Etichetează două persoane care s-ar îndrăgosti de ele.
Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe
28 Februarie

 

 Vrei sa castigi un set de mobilier ideal in orice camera? Iata ce trebuie sa faci:

    1.Intrii pe www.homs.ro

    2. Alegi 3 produse care iti plac, din orice categorie.

    3.Ne spui în comentarii pe paginile noastre de Social Media care sunt acestea.

    4.Etichetezi 3 persoane care s-ar indragosti de ele

 

Poti comenta pe Facebook si Instagram:

Facebook: https://www.facebook.com/Idealhoms

Instagram: https://www.instagram.com/homsrom/

 

Premiul Homs: https://www.homs.ro/set-canapea-cocktail-relax-homs-textil-turquoise-30334-17415

  1. Perioada de desfasurare: 1-28 februarie 2023
  2. Extragerea se va face prin random.org

Castigatorul va fi anuntat printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom 

Regulament CONCURS: Alege 3 produse care iti plac, spune-ne in comentarii care sunt acestea si eticheteaza 3 prieteni.

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 Organizatorul Concursului Love in every home (denumit in continuare„Concursul”) este Ideal Homs, cu sediul in Warehouse Sos de Centura, nr 103, Popesti Leordeni, jud Ilfov. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

  1. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

 

Concursul se va desfasura in perioada 1-28 februarie 2023pe paginile de Facebook si: Instagram Ideal Homs

 

Extragerea se va face pe 28 decembrie 2021. Castigatorii vor fi anuntati pe site, pagina de Facebook si Instagram Ideal Homs.

 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi expediat de catre Ideal Homs la adresa castigatorului.

 

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: Facebook si pe aplicatia de mobile Instagram.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www.homs.ro si paginile Ideal Homs de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 1-28 februarie 2023:

 

  1. Comentezi la postarea dedicata denumirea a 3 produse care iti plac.
  2. Etichetezi 3 persoane carora le-ar placea produsele.
  3. Intri automat in concurs de pe 1-28 februarie 2023
  4. Urmareste extragerea de pe 28 februarie si poti sa te bucuri de premiul nostru: Premiul Homs:  https://www.homs.ro/set-canapea-cocktail-relax-homs-textil-turquoise-30334-17415

Perioada de desfasurare: 1-28 februarie 2023

Premiile se confirma in 48 de ore, in caz contrar, vom alege alt castigator.

Extragerea se va face prin random.org pe 28 februarie 2023.

 

Castigatorii vor fi anuntati printr-o postare separata pe paginile de Facebook si Instagram Ideal Homs: https://www.facebook.com/Idealhoms si https://www.instagram.com/homsrom/

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

 

Tragerea de sorti va avea loc pe data de 28 februarie 2023.

 

Se va acorda ca premiu: set canapea cocktail Relax Homs textile turquoise.

https://www.homs.ro/set-canapea-cocktail-relax-homs-textil-turquoise-30334-17415 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorul va fi ales prin extragere pe random.org si alesi pe data de 28 februarie 2023. Toti participantii la concursul Concurs  trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

 

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

 

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 28 februarie 2023 dupa incheierea extragerii, astfel: se va afisa numele pe pagina Ideal Homs de pe Facebook si Instagram, intr-o postare dedicata.

 

In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

 

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte, ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 28 februarie , ora 13.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Ideal Homs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/Idealhoms

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute intre Ideal Homs si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.