Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Comoda din dormitor – ce rol are si cum o alegi?

20.09.2021
0

Scopul principal al dormitorului este cat se poate de clar: trebuie sa iti ofere doza de odihna de care ai nevoie. Tocmai de aceea, un pat si o saltea de foarte buna calitate sunt esentiale, indiferent de dimensiunile sau stilul incaperii in care amenajezi dormitorul.

Pentru a oferi un confort total, dormitorul trebuie sa asigure si spatii de depozitare, elemente de design, un dulap pentru haine si eventual, un mic spatiu de entertainent ( o mica biblioteca sau un televizor ).

Atunci cand ai un dormitor mic, toate trebuie sa fie cat mai compacte iar piesele de mobilier trebuie sa joace mai multe roluri. Una dintre cele mai flexibile piese de mobilier este comoda. Aceasta poate sa aiba dimensiuni foarte variate, poate oferi foarte mult spatiu de depozitare, poate fi compartimentata in functie de dorinta utilizatorului si poate fi un excelent suport pentru televizor.


Cum alegi cea mai buna comoda pentru dormitor?

Exista zeci de stiluri de comode dormitor care ii pot oferi un aer proaspat si placut incaperii in care dormi. In momentul in care faci o astfel de achizitie, designul, modul in care este compartimentata si dimensiunile sunt foarte importante. La fel de importante sunt si urmatoarele criterii:

  • Materialul din care este fabricata. Lemn masiv, MDF, PAL, furnir, geam sau de ce nu, plastic? Toate sunt materiale ce pot veni la pachet atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje. Lemnul masiv este un material greoi si costisitor, insa arata foarte bine si rezista mult in timp. PAL-ul este ieftin, insa nu rezista foarte bine la umiditate sau socuri fizice. MDF-ul este un compromis intre cele doua, insa foarte atractive pot fi si alte materiale.

  • Sistemele de inchidere. Micile detalii pot face diferenta. Sistemele de inchidere a sertarelor, spre exemplu, pot decide gradul de confort pe care il ai atunci cand folosesti comoda si rezistenta acesteia in timp.

  • Modul de montaj. Comoda pe care ai ales-o vine direct montata sau trebuie sa o montezi tu? Daca trebuie sa o montezi in regim propriu, instructiunile de montaj sunt clare? Sunt intrebari la care trebuie sa le cunosti raspunsul daca iti doresti sa elimini o doza mare de stres din procesul de instalare a noii piese de mobilier.

Recomandari de comode pentru dormitor

Daca iti doresti o comoda televizor cu suficient spatiu de depozitare, care poate fi, aceasta consola cu 4 usi, realizata din materiale rezistente, fara substante periculoase este o varianta excelenta

onsola 4 usi

Daca, in schimb, vrei o solutie minimalista, dar totusi robusta si ofertanta din punct de vedere al spatiului pentru televizor si pentru depozitare, aceasta comoda este o varianta foarte atractiva.

comoda Televizor

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.