Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Cele mai intalnite greseli in amenajarea livingului

24.09.2021
0

Livingul este incaperea in care majoritatea oamenilor isi petrec timp pretios. Fie ca te uiti la televizor, te bucuri de o cafea, citesti o carte sau stai cu familia si prietenii, aceasta este incaperea care te gazduieste.

Pentru a-ti oferi tot confortul de care ai nevoie insa, livingul trebuie sa fie foarte bine amenajat. De la masa cafea pana la canapea, perdele sau piese de mobilier, toate trebuie sa fie alese cu foarte mare atentie si sa fie pozitionate corect.

Din pacate, multi oameni fac greseli in amenajarea livingului, ajungand sa aiba o incapere mult prea aglomerata, intunecata, cu foarte multe culori sau pur si simplu nepractica.

 

Care sunt cele mai frecvente greseli in amenajarea livingului?

1. Nu stii dimensiunile incaperii inainte de a comanda mobilierul. O masa cafea mult prea mare, o canapea care ocupa intregul perete sau un televizor care iti impune sa intorci capul pentru a vedea imaginea, toate sunt rezultatul acestei greseli.

 

2. Nu ai un plan clar de amenajare. Inainte de a incepe amenajarea livingului este bine sa ai un plan clar. Culorile pe care le vei folosi, stilul pe care il vei aborda si pozitiile fiecarui element in parte trebuie sa fie foarte bine cunoscute.

 

3. Ai o singura sursa de iluminat. Lumina este esentiala in orice living. Ideal, aceasta vine de la suprafetele vitrate care trebuie sa fie cat mai generoase. Pe timp de noapte insa, ai nevoie de surse alternative de lumina. Foarte multi oameni aleg o singura sursa alternativa, constand in lustra de pe tavan. Aceasta nu ofera lumina suficienta, insa. O lampa de podea, o lampa de perete si o veioza pozitionata pe masa de cafea pot imbunatati in mod considerabil gradul de confort.

 

4. Exagerezi cu plantele. Ghivecele de plante sunt binevenite in living, insa de multe ori numarul lor ajunge sa fie mult prea mare. Foarte multe ghivece ajung sa fie inestetice si sa creeze senzatia de spatiu foarte aglomerat.

 

5. Ai prea multe culori. Un living colorat este un living vioi si confortabil. Totusi, daca numarul culorilor pe care le folosesti poate contura un curcubeu, ceva este gresit. Incearca sa stabilesti o schema generala de colorit, din care doar doua sa fie de baza, iar restul sa fie complementare cu acestea.

 

Un living perfect trebuie sa fie spatios, confortabil si practic. Daca stii cum sa il amenajezi, poti obtine toate aceste lucruri indiferend de cat de mare este. Trebuie doar sa eviti greselile.

 

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.