Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Ce biblioteci living sa alegi pentru un decor modern

14.05.2021
0

Daca decorezi de la zero sau vrei sa redecorezi, acum ai cea mai inspirata gama de biblioteci living pentru un cadru contemporan.

Mobilierul modern este cel mai permisiv si-ti lasa loc de imaginatie si aranajamente unice, in orice casa. Fie ca-ti decorezi apartamentul sau casa, cu aceste piese inspirate iti creezi un cadru original si 100% personalizat. Acum, iti poti lasa amprenta pe stilul decorativ cu cele mai variate modele, special concepute pentru tine.

 

Daca esti adeptul stilul modern, iata ce trebuie sa contina mobilierul tau:

- Materiale usoare: PAL, MDF, insertii de metal. Aceste creeaza mai mult dinamism si se preteaza atat intr-un cadru industrial, cat si intr-un interior cozy.

- Linii drepte. Designul minimalist este unul simplu si de efect. De evitat liniile curbe, sculpturile sau piese incarcate cu ornamente.

- Culori neutre, usor de asortat. Petele de culoare lasa-le din tesatura, perne decorative, paturi, plante de interior.

- Lumina alternativa. Nu te opri doar la un singur bec, din plafon. Intimitatea si aerul primitor sunt redate si de luminile individuale, cum ar fi lampi sau lampadare cu picior.

 

Care sunt cele mai populare biblioteci living:

 

1. Biblioteca maro si alb Tukka- design geometric abstract

Cu acest model nu ai cum sa dai gres intr-o sufragerie moderna. Mai mult, designul este unul inteligent si se adapteaza oricarei camere de zi. Datorita dimensiunilor generoase, o poti introduce intr-un open space, o sufragerie medie de aprtament, dormitor sau chiar un birou. Culoarea palului face ca aceasta biblioteca sa fie ideala chiar si-n camerele in stil clasic. Lemnul maro cu siguranta ii confera o nuanta mai calda, mai armonioasa, usor de integrat si-n alte camere.

Pe langa compartimentele spatioase pentru carti, accesorii, piese decorative, aceasta mai are si un raft cu usa.

In acesta, poti depozita acte sau lucuri personale, fiind mai ferite si mai bine organizate.

 

Pret: 699 lei

 

2. Stil industrial cu o biblioteca cu 5 rafturi Vegas Homs negru-decor marmura

 

 

Daca vrei un cadru aerisit si mai bine aranjat, alege o biblioteca in stil industrial. Acesta aduce o combinatie de materiale: lemn, pal, metal. Modelul este ideal in decorurile minimaliste si inovatoare, materialul negru oferindu-ti o diversitate de culori de asortat.

 

Stilul contemporan, inspirat de natura, pastreaza metalul rezistent si finisajul cu aspect de marmura. Piatra lucioasa a fost una dintre principalele accesorii pentru casele elegante si luxoase. Si acest model se se axeaza pe luxul accesibil si pe un format usor de curatat si de mentinut. Poti sa o pui in evidenta cu ajutorul micilor tale accesorii de arta, sculpturi sau plante verzi lungi, care sa imbrace metalul.

 

Scheletul este realizat din profil metalic culoare negru, iar etajerele cu aspect marmorat, sunt din pal de 18 mm, cu finisaj glossy. Aceasta piesa de mobila moderna se poate folosi oriunde ai nevoie de depozitare- in living, birou sau chiar intr-un balcon inchis.

Daca ai mai multe piese decorative, premii, poze cu cei dragi, poti sa le aranjezi si pe rafturi de perete suspendate, care sa nu incarce camera la nivelul solului.

Pret: 499 lei

 

3. Decoratiuni inteligente si practice cu o biblioteca living, Twin Homs

 

Amenajeaza-ti camera de zi cu o biblioteca / etajera carti, Twin Homs, nuc sau simpla alba si confera-i un plus de eleganta si functionalitate. Acest model special se potriveste de minune intr-un cadru modern, plin de eleganta si inspiratie. Palul in nuanta nucului creeaza o nuanta calda in incapere si te invita intr-un cadru intim, perfect pentru un living sau dormitor primitor.

 

Aceasta are dimensiuni practice, care-ti ofera loc atat pentru a tine etajelere lipite, cat si separate pe 2 pereti. Dimensiuni: 187 x 100 x 25.8, PAL

Gama de biblioteci Twin este ideala ca tu sa-ti aranjezi cartile si micile piese decorative. Blaturile din pal cu finisaj lucios, sunt rezistente si cu design placut, ce se mentin perfect ani in sir.

 

Biblioteca Twin Homs, nuc a fost conceputa pe placul unui stil modern, putand fi amplasata in orice camera in care ai nevoie de un loc extra de depozitare. Rafturile aranjate simetric, pe ambele parti o fac usor de folosit si de aranjat. Pe o parte poti pune accesorii electrice, carti, flori, iar pe cealalta parte, poti pune piese decorative. Palul cu finisaj lucios este rusor de curatat si de mentinut in timp, chiar si intr-un mediu umed.

 

Completeaza decorul cu o comoda Tv, sau chiar o masuta de cafea practica, in aceeasi nuanta.

 

4. Cadru modern cu biblioteci living Loud Homs- ansamblu incorporat pentru TV

Daca vrei sa ai mai multe intr-o singura piesa atunci alege un ansamblu cu comoda TV si biblioteca Loud.

 

In topul preferintelor desginerilor intra si ansamblul wall-unit.

 

Cu un mobilier 2 in 1, ai suficient spatiu de depozitare pentru televizor, consola gaming, carti si piese decorative. Biblioteca Loud in nuante de bej natur si alb iti pune la dispozitie 7 spatii de depozitare. Este prevazuta cu 2 usi si 5 rafturi, si vine perfect langa comoda Tv.

 

Comoda pentru televizor este alcatuita astfel: 3 usi batante, 2 rafturi, dar si etajera ce incheie intreg setul de mobila. Tot setul iti ofera numeroase locuri de stocare a diferitelor accesorii, carti, fotografii, premii, etc.

 

Cromatica mobileri este una calda si antrenanta, iar din acest motiv incearca pe cat de mult sa pastrezi ansamblul langa lumina naturala. Ele vor crea o atmosfera foarte primitoare, perfecta pentru un living de poveste.

Pret: 1099 lei.

 

 

Vezi si tu mai multe modele de biblioteci living pentru un cadru modern si decoreaza inspirat, pentru tine si intrega familie.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.