Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Alege rafturi de perete si rafturi pentru dormitor din gama Homs.ro

22.11.2021
0

Cand simti nevoia pentru un mic refresh deco in casa ta, alege rafturi de perete si pentru dormitor din gama Homs.ro. La noi gasesti un portofoliu generos de piese de mobilier moderne, in tendinte, la preturi accesibile. In plus, produsele noastre acopera o multime de stiluri si preferinte, astfel incat orice vizitator in shopul nostru online va gasi cu siguranta ceva pe placul lui.

Rafturile de perete sunt mereu o alegere buna, mai ales pentru locuintele de dimensiuni mai reduse, unde alegerea intre un dulap si rafturi face toata diferenta, cand vine vorba de spatiu. Fie ca vrei rafturi de perete pentru elemente de decor din living, sau pentru dormitorul tau, la noi le gasesti pe toate.

Alege rafturile de perete potrivite pentru tine 

Sa incepem cu livingul. Daca iubesti stilul mai indrustrial, cu accente de lemn, suntem siguri ca iti va placea raftul cu 2 polite din lemn-metal Homs. Acest model se axeaza pe un design minimalist, care impresioneaza prin formatul practic si jocul cromatic. Nuantele de brun iti permit sa-l asociezi cu usurinta intr-un living cald si primitor, iar metalul il face ideal in camerele moderne. 

Tot pentru living iti recomandam si raftul de perete Large Homs, ideal pentru a depozita mai multe lucruri, sau obiecte mai voluminoase. Este perfect pentru carti, lumanari, piese decorative, albume de muzica sau chiar plantele tale preferate - tu alegi cum il folosesti. 

Daca esti in cautare de noi rafturi pentru dormitor, raftul New Design Homs se va integra perfect in incapere. Acesta este realizat cu un format geometric abstract, cu structura tip scara. Astfel, poti sa-ti creezi o ordine in piesele decorative pe care le aranjezi, dar si sa dai accente de culoare pentru a anima camera. Spatiile de depozitare sunt intarite de cadrul patrat, care separa fiecare lacas, in care poti sa-ti aranjezi tablouri, carti, poze sau amintiri din concedii.

Si daca tot suntem la capitolul reamenajari si rafturi, arunca un ochi si in gama noastra de dulapuri de bucatarie - poate se cere si aici o reamenajare. Poti opta intre un raft de perete cu agatatori, sau unul de tip cadru de metal.  Fiecare are propriile avantaje - unul este ideal pentru cateva obiecte mici suspendate pe peretele bucatariei, celalalt acomodeaza obiecte de bucatarie mai mari. Tu alegi, in functie de nevoie!

 

Iti dorim mult spor si inspiratie la cumparaturi pentru noile tale rafturi de acasa!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.