Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Alege o comoda TV moderna pentru livingul tau

24.01.2022
0

Odata cu cresterea dimensiunii televizoarelor tot mai mare, s-a schimbat si functia pe care o comoda TV o joaca in arhitectura oricarui living modern. 

O comoda TV la standarde moderne trebuie sa asigure atat spatiul necesar pentru un televizor cu ecran mare, insa si cateva spatii de depozitare necesare, fie pentru accesorii, cabluri sau altele. In plus,sa nu uitam de design - desi este o piesa de mobilier functionala, focusata pe utilitate, trebuie sa se armonizeze cat mai bine in atmosfera intregii camere.

Alege o comoda TV Homs

Comoda tv cu depozitare Homs 150 cm se integreaza cu succes in decorurile moderne, prin funct ie si stil. Are linii simple si o combinatie placuta de culori-alb cu stejar.Comoda este compartimentata cu 3 spatii depozitare deschise si 2 spatii inchise, cu usa. O poti folosi pentru televizor, insa si pentru a aseza mici obiecte decorative in jurul TV-ului, creand un spatiu distinct de divertisment sau relaxare.

Comoda tv cu picioare metal Homs 150 cm este o piesa decorativa oultramoderna, pentru cei ce doresc sa fie mereu in trend. Atat combinatia actuala de culori-nuc- picioarele metalice, cat si formele deosebite recomanda aceasta comoda tv iubitorilor de nou si frumos.Nuanta texturata a blatului inspirata de cea a stejarului natur, aduce cu sine mai mult rafinament in camera de zi. Aceasta se asorteaza usor si cu alte culori, cum ar fi griul prezent pe comoda.

 Un sfat de Feng-Shui, bonus: 

Un lucru inspirat de regulile Feng Shui in decorarea sufrageriei este spatialitatea si felul in care aranjezi piesele de mobiila. Nu aglomera zona de trecere, mai ales daca ai un ansamblu de tip Wall unit, pe sol. Lasa cadrul sa respire si decoreaza cu cu alte rafturi de perete si etajere suspendate, pentru a obtine un living mai spatios si mai bine organizat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.