Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Adu un strop de stil in casa ta cu o biblioteca living Homs.ro

13.12.2021
0

Livingul este camera in care ne petrecem, probabil, cel mai mult timp acasa, iar o biblioteca living poate fi chiar aditia care sa o infrumuseteze. La Homs.ro descoperi mobila living plina de personalitate, de cea mai buna calitate, in tendintele de design si la preturi mereu accesibile. Multifunctionale, intr-o varitate de stiluri, piesele de mobilier de tip biblioteca din gama noastra iti pot infrumuseta considerabil livingul, in timp ce acomodeaza cartile tale preferate pentru lectura.

Alege o biblioteca living de la Homs.ro 

#1 Biblioteca cu 10 rafturi DeeDee Homs este perfecta pentru cei ce isi doresc mai mult spatiu pentru cartile preferate, dar si o piesa de mobila usor de integrat in decor. Spatiul de depozitare al acestei biblioteci moderne este conceput pentru a-ti aranja mai multe carti, jocuri, reviste cat si pentru diferite accesorii, premii, amintiri, etc. Modelul este foarte rezistent si conturat de un finisaj glossy, asortandu-se usor cu alte culori pentru celelate piese de mobila din casa.

biblioteca living DeeDee Homs

 

#2 Biblioteca Luna Homs este o alta alegere ideala pentru un living modern. Din lemn de nuc, cu o compartimentare generoasa si variata pentru lectura si obiectele tale dedicate lucrului si studiului, biblioteca se va integra perfect in livingul tau si isi va dovedi eficienta timp indelungat. Stilul simplu si modern o face usor de inclus in mai multe tipuri de home deco. 

biblioteca living Luna Homs

#3 Pentru un stil asimetric, alege raftul de carti Nora Homs alb. Modelul cu linii simple si cu un format avangardist poate fi piesa cheie dintr-o camera in stil modern, ori una cu influente asiatice. Daca-ti place decorul Zen, atunci aceasta piesa este ceea ce cautai. Modeul cu rafturi in zig-zag este ideal in camera unui adolescent, cat si intr-un living cochet, ce serveste ca spatiu de socializare.

raft carti Nora Homs

 

Tu ce biblioteca vei alege pentru livingul tau? 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.