Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

7 pasi catre PATUL PERFECT

09.12.2019
0

7 pasi catre PATUL PERFECT

Ne petrecem o treime din viata in pat, deci este normal sa alegem patul cu atentie. Un somn bun intr-un pat mai bun inseamna ca vei da un randament mai bun la munca, acasa si vei avea o stare generala mai buna. Iti sugerez 7 pasi care sa te ajute sa alegi PATUL PERFECT.

  1. Marimea camerei

Paturile duble incep de la 1.40 m si merg pana la peste 2.2 m. Este bine sa iei in considerare dimensiunea dormitorului . Ca sa te poti relaxa ai nevoie de ceva spatiu in jurul patului, deci evita un pat prea mare pentru camera si informeaza-te asupra dimensiunilor potrivite inainte de a porni in cautarea PATULUI PERFECT.

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-tablie-si-saltea-safir-homs-140x190-cm/

 

  1. Spatiu de depozitare

Este bine sa te gandesti la functionalitate cand alegi un pat si poti opta pentru lada de depozitare sub pat. Nu ocupa spatiu suplimentar si poti depozita acolo chestii voluminoase care iti ocupau inainte mult spatiu in sifonier, cum ar fi perne pentru musafiri, paturi sau pilote. Traiul in apartamente ne obliga sa gasim constant mobila multifunctionala cu spatii de depozitare cat mai ingenioase.

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-lada-si-tablie-tapitata-hyper-soft-homs-160x-200-cm/

 

  1. Alegeti patul impreuna

Daca esti in cautarea unui pat matrimonial, este bine sa il alegi impreuna cu partenerul. Fii sigur ca este suficient de incapator si confortabil pentru amandoi. Daca ai nevoie de un pat de o persoana asta nu inseamna ca trebuie sa ai un pat mic. Alege unul putin mai mare ca sa te simti comod, relaxat si rasfata-te cu asternuturi moi.

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-lada-si-tablie-tapitata-hyper-soft-homs-160x-200-cm/

 

  1. Materiale

Paturile tapitate vin intr-o multime de materiale sau culori. Fie ca esti adepta pielii ecologice sau a unui pat tapitat cu material texil, fii sigura ca se asorteaza cu stilul si culorile din camera. Este bine sa te orientezi catre o culoare neutra pentru a fi sigura ca se va asorta in continuare si daca iti schimbi draperiile ori covorul.

 

https://www.homs.ro/dormitor/paturi-si-baze-de-pat/page/2/

 

  1. Un pat bun e PERFECT cu salteaua potrivita

Exista o gama variata de saltele: ortopedice, full ortopedice, cu arcuri impachetate individual, cu spuma de memorie. Este bine sa te informezi si sa citesti un pic ca sa afli care este salteaua potrivita pentru tine. Daca ai ceva probleme cu spatele, iti poti intreba si doctorul. Daca nu ai probleme, este bine sa alegi una de duritate medie . Aminteste-ti cel mai bun somn din viata: fie ca e vorba de un hotel din strainatate sau acasa la o ruda, cum era salteaua?

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-tablie-si-saltea-hypersoft-homs-140x190-cm/

 

  1. Buget

Un pat trebuie sa contina totul: Baza sau patul, somiera simpla sau rabatabila (pentru patul cu lada depozitare) si tablia. Alege patul tapitat potrivit pentru tine si bugetul tau si nu te lasa pacalit de ofertele false cu “jumatati de pat”.

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-tablie-si-saltea-safir-homs-90x190-cm/

 

  1. Picioarele patului

Probabil este ultimul lucru la care te gandeai, insa este un aspect foarte important. Patul tapitat PERFECT trebuie sa aiba picioare de minim 5-6 cm ca sa poti aspira usor sub el si suficient cat sa se faca aerisirea lucrurilor pe care le ai depozitate in lada. In felul acesta eviti umezeala, mirosurile neplacute si mucegaiul.

 

https://www.homs.ro/produs/baza-de-pat-cu-tablie-si-saltea-inci-homs-90x190-cm/

 

 

 

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.