Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

5 stiluri decorative- 5 rafturi de perete

22.07.2022
0

Acum e mai simplu sa-ti creezi stilul decorativ preferat si sa oferi casei un aspect unitar cu 5 modele de rafturi de perete Homs. Fiecare interior are povestea sa, tocmai de aceea iti oferim o gama variata de polite, biblioteci si etajere suspendate care sa reflecte stilul tau. Punandu-ti amprenta pe micile accesorii, faci marile diferente.

 

Desigur, trebuie sa iei in calcul numarul de persoane care locuiesc pentru a sti cate polite sunt necesare pentru cosmetice, carti, accesorii electrice si altele. Daca ai un apartament restrans pentru 2 persoane, atunci aceasta biblioteca living Twin, cu 2 corpuri indivuale este ceea ce cautai. Poti sa pui etajerele lipite sau separat, pe pereti diferiti pentru fiecare membru al familiei.

Pentru case cu un numar mai mare de locuitori, combinatiile de biblioteci si rafturi suspendate sunt cele mai inspirate.

 

Iata 5 modele care sa se plieze pe stilul art-deco:

 

1. Stil industrial cu un raft colt cu 2 polite din metal si lemn

 

Stilul industrial se focuseaza pe accesorii metalice, din lemn sau piatra. Daca vrei un decor autentic in camera de zi, birou sau balcon, poti sa folosesti un Raft colt cu 2 polite stil industrial din lemn-metal Homs 62x50x35x12 cm. De dimensiuni medii si un format practic pe colt, raftul este recomandat pentru decoratiuni moderne, datorita lemnului si cadrului metalic din care e realizat.

Daca alegi sa-l pui in camera de zi, hol, sau o camera ce abunda in decoratiuni vegetale, te poti bucura de mai mult spatiu la nivelul podelei. Mai mult, acesta poate fi amplasat in balcon, pentru ghivece cu flori.

Culorile de brun si negru il fac usor de asortat si cu alte piese de mobila, ca tu sa ai un decor 100% original.

 

2. Raft de perete cu forme geometrice, pentru un interior modern

 

Joaca-te cu nuantele neutre de alb si bej si personalizeaza-ti camera de zi ori spatiul de lounge, cu un raft perete New Design Homs 97x70 cm Alb-stejar. Etajera de perete iti ofera multiple spatii de compartimentare, avand un design modern, ce se pliaza in casele in stil modern.

Raftul este realizat pe o structura geometrica, abstracta, de tip scara. Astfel, poti sa-ti aranjezi tablourile, cartile, jocurile, dar si sa dai accente de culoare cu plante si flori, pentru a dinamiza camera. Spatiile de stocare deschise sunt intarite de cadrul patrat, care separa fiecare lacas, in care poti sa-ti optimizezi micile accesorii decorative. Il poti aranja cu usurinta, langa canapea extensibila Bolivia, ca sa ai mai aproape cartile si telecomanda.

3. Raft pentru vinuri pentru un living in stil rustic

 

Decoreaza-ti zona de lounge cu un suport 3 sticle vin din lemn ars Homs 40 x 15 x 55 cm, maro, cu patina vintage. Acesta este ideal cand vrei sa-ti redefinesti stilul sufrageriei sau al bucatarie cu un accesoriu elemantar. Raftul pentru sticle si pahare este realizat din lemn ars finisat cu lac brun, lucru ce ii ofera un aspect traditional si mai atragator.

Suportul de vinuri suspendat are o capacitate pentru 3 sticle de vin si 3 pahare, fiind usor de montat si in living sau in zona de dining. Aceasta piesa de mobilier iti garanteaza ca va deveni piesa de interes la adunarile cu prietenii, familia sau la cina, ori aniversari in familie.

In plus, poate fi un cadou excelent pentru o persoana pasionata de vinuri si bauturi fine, de lux.

4. Set de 3 rafturi perete pentru un interior in stil shabby chic

 

Stilul shabby chic este unul ce combina influentele retro, cu stilul clasic, dar si cu detaliile moderne. Spre deosebire de cel clasic, cu mobilier greoi, acesta se potriveste in casele cu piese colorate, care amintesc de moda hippie.

Acest set 3 rafturi din lemn culoare maro cu aspect hexagonal, aduce frumusetea naturii la tine in casa. Rafturile geometrice au dimensiuni diferite si le poti aseza unul langa altul pe acelasi perete, sau le poti folosi separat. Poti monta unul in living, dormitor sau pe hol, iar pentru a intregi stilul, sa le decorezi cu flori, piese de arta, carti sau accesorii decorative colorate.

 

 

5. Raft de perete iluminat pentru un decor in stil Zen, minimalist

 

Daca vrei sa-ti optimizei camera de zi, sau dormitorul pentru a obtine un interior mai aerisit, acest raft de perete iluminat, Aleron Homs, din lemn si metal este piesa combo. Cu acest raft cu sistem de depozitare ai practic loc de stocare, dar si corp de iluminat, iar tu economisesti mai mult spatiu in camera.

Designul din lemn si metal il face usor si practic, fiind o piesa elementara din camera de zi, mai ales din coltisorul cu fotoliu de unde stai sa citesti.

 

Il poti combina cu alte piese de mobila moderne pentru a redefini designul din camera, cu un set canapea si fotolii fixe in nuante de verde, pentru a mentine culorile blande si relaxante.

Acest raft suspendat te ajuta sa economisesti mai mult spatiu jos, spre deosebire de comodele sau vitrinele fixe, montate pe sol.

 

Da viata si tu casei tale si alege-ti unul sau mai multe modele de rafturi de perete pentru un interior 100% personalizat, elegant si mai ales functional.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.