Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

5 Pasi in amenajarea sufrageriei cu mobila living, in stil contemporan

15.07.2022
0

Stilul contemporan este o invitatie la functionalitate si rafinament, iar mobila living Homs iti aduce toate aceste avantaje in game variate de produse. Poti sa-ti transformi sufrageria intr-un loc de vis cu gama de canapele si fotolii, comode TV, biblioteci si rafturi, potrivite stilului decorativ. Indiferent de piesele de mobila dorite, trebuie sa ai in vedere cativa pasi simpli pentru a folosi la maxim spatiul si pentru a te bucura de confort.

In plus, cu aceste reguli de baza, iti poti crea o atmosfera boema si relaxanta, pentru activitatile sociale, dar si pentru momentele tale de reculegere.

 

Deco tips cu mobilier living modern:

 

1. Combina culorile inchise cu cele deschise cand iti alegi setul de dining

De multe ori percepem camera intr-o culoare unitara, de la pereti, la tapiterie, la mobila. Insa pentru a crea un dinamism cromatic, ai voie si este chiar recomandat sa combini nuantele complemetare.

Daca ai o sufragerie ampla de tip open space, atunci e necesar sa separi zona de lounge de cea de luat cina. Fie pui un perete separator, fie un paravan, sau poti efectiv sa delimitezi lasand spatiu si vopsind altfel peretii.

Ca piese decorative iti recomandam acest set masa si scaune tapitate albastre. Jocul cromatic alb- albastru este unul extrem de placut, care combina o nuanta relaxanta pentru ochi- albastrul, cu una luminoasa- albul. Nuanta de alb este si una care inspira curatenie si se potriveste la fix intr-un interior modern, care abunda in eleganta.

Bonus: Masa are blat extensibil asa ca o poti strange cand vrei sa economisesti spatiu, sau o poti extinde cand ai musafiri in vizita.

 

2. Alege o canapea extensibila in culori vibrante

Stim ca zona de lounge este cea mai importanta. Aici te uiti la showurile preferate, stai pe laptop sau pur si simplu te regasesti cu o persoana indragita. Accentul principal este pe confort, dar si pe detaliile tapiteriei. Cu o canapea extensibila Bolivia in nuante de albastru, poti sa iti legi cromatic zona de lounge de cea de dining. Albastrul electric este unul care antreneaza jocul cromatic si care se imbina la fix cu nuantele de alb.

Canapeaua cu insertii aurii pastreaza ornamentele clasice, traditionale si le imbina cu o nuanta vibranta care incanta privirile tuturor.

Salteaua este de densitate medie, cu spatar ergonomic, lucru ce sporeste senzatia de confort, fie ca o tii fixa, fie extinsa intr-un pat de 2 persoane.

 

3. Joaca-te cu texturile si alege un covor in nuante neutre

Cu o tapiterie variata, chiar si-n nuante neutre poti sa animi intreaga camera. Nu ai nevoie de multe culori pentru un cadru antrenant. Tocmai de aceea, accesoriile textile care ocupa mult loc din camera trebuie pastrate in nuante neutre, cum ar fi bejul si griul.

Un model perfect pentru living este acest covor Atica Homs.

Modelul dreptunghiular este unul care se potriveste in orice camera si poate fi amplasat in zona canapelei, sau in zona de trecere pentru a face mai confortabila deplasarea. Acesta actioneaza ca un izolant termic si poate fi si un loc distractiv pentru copii.

Patternul cu frunze este unul delicat care pastreaza frumusetea naturii si o aduce cu sine in acest accesoriu textil. Covorul cu fir scurt te ajuta sa mentii curatenia in casa, fiind usor de periat si aspirat, fara sa stocheze par sau praf.

 

4. Alege o mobila usor de mutat si de amplasat sau un set mese de cafea pe dimensiuni variate

Cu un set format din 3 mese de cafea rotunde poti sa obtii un cadru personalizat, in functie de locul in care te afli. Poti muta masa langa canapea, fotoliu, sau pe terasa. Astfel, poti sa-ti pui cafeaua, ceaiul sau micul dejun si gustarile mai aproape de tine. Atunci cand nu le folosesti, ele pot servi ca suport decorativ pentru flori, telecomanda si alte accesorii eletrice pe care le folosesti langa televizor.

Mesele au blat cu dimensiuni variate, ca tu sa ai mai mult loc pentru activitatile desfasurate, fara sa ocupi spatiu in zona de trecere. In plus, le poti aranja in alte camere, mentinand stilul unitar al casei.

 

5. Completeaza peretele cu o comoda TV si o biblioteca

 

Elegante si mai ales multifunctionale, comodele TV sunt si suport pentru plasma, dar si loc pentru depozitarea electronicelor. Intr-o nuanta de alb lucios, aceasta comoda TV este piesa ideala din acest living avangardis. Are spatii suficiente pentru carti, agende, telecomanda sau consola de gaming.

Mai apoi, ai nevoie de o biblioteca ampla, pe care sa-ti aranjezi cartile si piesele art deco. Sugestia noastra este aceasta biblioteca Daiana in combinatie de pal alb cu stejar. Biblioteca are 1 corp de depozitare de dimensiuni medii, cu 5 rafturi cu design modern in combinatie de culori alb cu stejar. Este realizata din pal de 18 mm si are un finisaj glossy, si vine sa ti faca livingul mai practic si mai elegant.

Tie care dintre aceste piese de mobila iti surade? Completeaza-ti colectia pentru casa ta cu un mobilier living cu discounturi de pana la 70% si da viata caminului tau.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.