Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

3 dulapuri de bucatarie pentru o bucatarie chic

24.01.2022
0

In arhitectura unei bucatarii, dulapurile de bucatarie joaca un rol esential, atat la nivel de stil, dar mai ales la nivel de eficienta depozitare. Un dulap bine ales te scapa de multe batai de cap si te ajuta sa iti organizezi ustensilele de bucatarie cu sucess. 

Arunca un ochi in gama noastra de dulapuri de bucatarie si alege cel pe care il cauti. De obicei, apare deseori nevoia adaugarii unui alt corp in bucatarie atunci cand spatiul pare sa devina insuficient. Vezi mai jos 3 optiuni perfecte, care iti vor oferi spatiu de depozitare, dar si un aer chic in bucatarie.

3 dulapuri de bucatarie pentru o bucatarie chic 

Dulapul cu 8 sertare Steli Homs este potrivit celor care au neaparata nevoie de mai mult loc de depozitare, insa intr-un corp de bucatarie care sa nu fie extrem de voluminos ca spatiu. Cadrul este realizat din PAL de buna calitate, lucru ce il face rezistent si-n mediile cu umezeala. Cu un design elegant si un joc cromatic fresh: alb-albastru, acesta isi va gasi locul in orice incapere iti doresti o mai buna organizare.

Daca iti doresti un raft cu agatatori in stil industrial, pentru a face mai mult loc ustensilelor de gatit sau poate pentru borcanasele de confimente, alege raftul Homs din nuc negru. Se monteaza usor si la indemana, exact asa cum ai nevoie.

 

Un alt raft suspendat de perete foarte potrivit in bucatarie este raftul de perete Lulu Homs, in culoarea pe care ti-o doresti. Ca dulap de bucatarie, ocupa putin spatiu si poti amenaja in el, la indemana, condimente, ceaiuri, cafea si altele necesare zi de zi. 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.