Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

3 avantaje ale mobilei resiligate

14.10.2021
0

Mobila resigilata a devenit un concept modern iubit de multi cumparatori, in principal datorita pretului mai ieftin fata de produsul original. 

Acest tip de mobilier vine fara defecte sau cu unele aproape imperceptibile, cel mai adesea cu ambalajul usor deteriorat sau reambalat, sau urme foarte fine de uzare. Preturile cu mult mai mici au pus acest tip de produse pe harta de interes a tuturor cumpratorilor care isi doresc un produs bun, frumos, si pentru care nu conteaza in mod deosebit ca au fost reambalate. 

In gama Homs poti descoperi o multime de astfel de produse de mobila resigilata pe care suntem aproape siguri ca le vei dori in cosul tau de cumparaturi, iar apoi la tine acasa. 

De ce sa alegi mobila resigilata?

#1 Pretul este cel mai mare avantaj. Discounturile oferite la acest tip de produse, care cel mai adesea au mici imperfectiuni si un ambalaj ce a fost deschis sau putin deteriorat fac o super diferenta in planul si bugetul unei redecorari sau infrumusetari de casa. 

#2 Primesti un produs bun, de calitate. Mobila resigilata este la fel de buna calitativ ca un produs normal, original, deoarece de cele mai multe ori, micile defecte sunt abia sesizabile, iar atata timp cat ambalajul resigilat nu a afectat cu nimic calitatea produsului, primesti chiar un deal bun, cumparand produsul dorit la un pret redus cu cel putin 50%.

#3 Stii exact ce cumperi. Atunci cand cumperi o piesa de mobila resigilata, stii exact ce cumperi - produse functionale, ale caror ambalaje au fost desigilate. 

Daca esti in cautare dde noi etajere de perete sau polite de perete pentru living, avem o multime din care poti alege. Acestea se vor integra perfect in livingul tau intr-o maniera armonioasa, si sunt volatile din punct de vedere al pieselor de mobilier cu care il poti asorta. Poti opta pentru un set de 3 rafturi din lemn patrate Karen Homs, redus cu 50%, daca iubesti nuantele naturale din lemn.

La fel de bine poti explora cu incredere si raftul de perete din mdf Cub Homs, in nuanta rosie, perfect pentru depozitare, dar si pentru a-ti intregi decorul din living cu o pata de culoare vie. 

Daca esti fan al politelor de perete pentru living din metal, ia acasa raftul de perete din PAL/ metal Prisma Homs, cu design minimalist, dar de impact. Acesta poate fi infrumusetat extra cu un sirag de luminite si cateva plante, care sa ii potenteze stilul de design - alegerea iti apartine. 

Fa shopping smart si alege mobila resigilata Homs care sa iti incante atat ochii, cat si portofelul!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.