Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Biblioteca cu etajere carti, Homs Design, alb, 160 x 50 x 20 cm, PAL

0 recenzii
PRP: 461 48 Lei
289 79 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-37% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Biblioteca cu etajere carti Homs Design, alb - piesa moderna din livingul tau

Alege pentru locuinta ta o biblioteca cu etajere carti Homs Design, alb, amplaseaz-o in camera de zi si bucura-te de un plus de estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi are propriul stil in amenajarea locuintei, insa cand vine vorba de locul in care ne adunam cu totii acesta trebuie sa fie echilibrat si primitor. Din acest motiv, pe site-ul nostru gasesti o multime de elemente decorative si accesorii ideale pentru orice locuinta.

Biblioteca moderna a fost conceputa pe placul unui stil modern/minimalist. Insa simplitatea executiei, dimensiunile si materialul din care a fost realizat acest model de biblioteca pentru living o incadreaza de minune si intr-un decor clasic sau elegant.

Ce trasaturi trebuie sa ai in vedere cand alegi biblioteci living Homs

Aceasta biblioteca living are o inaltime de 160 cm, ceea ce il face perfect pentru orice stil decorativ, fie ca esti la casa sau la apartament. Biblioteca din pal dispune de 5 etajere ce au o lungime de 50 cm si o latime de 20 cm. Spatiul de depozitare este suficient atat pentru carti, jocuri pentru consola, reviste, cat si pentru accesorii, fotografii, elemente de decor sau chiar o planta sau doua de interior. Modelul vine intr-o nuanta impecabila, ceea ce il face perfect pentru multiple nuante. Poti sa optezi pentru culori vii de albastru sau verde. Poti sa te joci si cu luminile din incapere, dar si cu celelalte elemente de decor.

Alege cel putin inca un element decorativ de aceeasi culoare. Poti opta pentru o comoda Tv, rafturi de perete sau chiar o masuta de cafea cu insertii metalice. Lasa lumina naturala sa intre in locuinta si bucura-te de avantajele aduse de biblioteca cu etajere de pe site-ul nostru. 

 

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.